Afbreekmesjes bedrukt met logo

De meeste afbreekmesjes zijn vervaardigd uit kunststof en zijn relatief klein. De druktechniek die het beste past bij kleine oppervlakken van kunststof is tampondruk, een techniek die zich uitstekend leent voor bedrukking in zowel 1 kleur als in meerdere kleuren. Na bestelling verstrekken wij altijd een drukvoorstel ter controle die u goed dient te keuren. Vervolgens worden onze drukkers op de hoogte gebracht en gaan zij de inkten mengen en de tampondrukmachine instellen. Na het drukproces worden de afbreekmesjes nog even verhit in een speciale droogtunnel zodat uw logo optimaal hecht op de afbreekmesjes.

Lees meer

Een afbreekmes mag niet ontbreken

Bent u een klusser in hart en nieren? Of haalt u de gereedschapskist slechts tevoorschijn wanneer het echt nodig is? In beide gevallen zult u bepaalde tools in huis moeten hebben. Een afbreekmesje is bijvoorbeeld onmisbaar in de gemiddelde set van gereedschap. Met dit handige mesje kunt u namelijk keurig zachte materialen, zoals tapijt, snijden.

Een afbreekmesje is dan ook een leuk, bruikbaar en origineel relatiegeschenk. Geef de doe-het-zelvers onder uw zakenrelaties een voorwerp dat ze kunnen gebruiken en profiteer er zelf van door het te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Op die manier creŽert u een subtiele vorm van promotie die uw bedrijf ongetwijfeld ten goede zal komen. Immers, telkens wanneer uw zakelijke contacten het afbreekmesje tevoorschijn halen, valt uw logo hen op en worden zij op positieve wijze aan uw bedrijf herinnerd.

Wilt u alleen het beste afbreekmesje dat uw bedrijfslogo goed doet uitkomen, dan bent u bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Of u nu voor een los mesje of voor een gehele set van gereedschap wilt gaan, het is allemaal mogelijk. Bladert u maar eens rustig† door het brede assortiment. Het relatiegeschenk van uw keuze zit er vast en zeker tussen.

Weet u welk afbreekmesje of welke set uw ideale relatiegeschenk is? Dan hoeft u alleen nog maar aan te geven met welk logo het bedrukt moet worden. Bedrukken.nl zorgt vervolgens voor een prima service en een snelle levering. En natuurlijk kunt er van op aan dat het product van uw keuze van een goede kwaliteit is.

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Nieuws

05-02-2012

Klussen met bedrukken.nl

Gereedschap komt altijd goed van pas. Of u nu de lengte van een kast moet opmeten met een meetlint of een bed in elkaar moet zetten met een schroevendraaier, gereedschap is hierbij altijd noodzakelijk. Het wordt door ieder persoon geregeld gebruikt in verschillende situaties.