Muismatten bedrukken

Bedrukte muismatten doen het altijd goed als relatiegeschenk, simpelweg omdat het functionele artikelen zijn. Een bedrukte muismat wordt in gebruik genomen op kantoor en de bedrijfsnaam/logo zal daardoor altijd direct in het oog springen. Ook is het drukoppervlak aanzienlijk, waardoor ook grote boodschappen overgebracht kunnen worden. Een muismat wordt over het algemeen via zeefdruk gedrukt. Echter zijn er ook diverse muismatten waarbij een velletje papier ingelast wordt.

Lees meer

Muismatten zijn onlosmakelijk verbonden met computers. Logisch ook natuurlijk, want zoals de naam het al zegt, ze worden gebruikt om de muis van de computer optimaal te bedienen. De muismat biedt bescherming aan zowel de ondergrond als de muis zelf. Zonder muismat beweegt deze namelijk een stuk minder soepel en het veroorzaakt krassen op je tafel of bureau. Om dat te voorkomen is er dus de muismat!

Muismatten zijn dus nuttig en praktisch, iets wat in het bedrijfsleven zeer op prijs wordt gesteld. Maar ze kunnen ook multifunctioneel en grappig zijn! Hoe? Door aparte vormen, handige extra’s en door een leuke bedrukking op de muismat te plaatsen. Zo wordt de muismat véél meer dan alleen een saaie, standaard muismat. Denk maar aan muismatten met polsondersteuning of een ingebouwde calculator. Of een muismat bedrukt met een sterke slogan, grappige foto of bedrijfslogo. Zo krijgt de muismat net dat beetje extra, waardoor ze vaak ingezet worden als promotiemiddel. Een aparte vormgeving of strakke bedrukking trekt nou eenmaal de aandacht. Je klanten en relaties zullen blij verrast zijn met dit geschenk. En door het lichte gewicht zijn ze ook goed in te zetten als give away tijdens mailings!

De verschillende soorten muismatten zijn te bedrukken via een offset druk. Hierbij plaatsen wij de bedrukking onder een kunststof laag, zodat de kleuren lang zichtbaar zijn én blijven. Deze techniek zorgt er ook voor dat de muismatten full colour bedrukt kunnen worden. Je kunt de muismat dus helemaal op eigen wens afstemmen.

Bedrukken.nl heeft de kennis en kwaliteit in huis om muismatten in diverse vormen te maken en te bedrukken. Wil je een muismat in een eigen, uniek ontwerp? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met ons verkoopteam voor de verschillende mogelijkheden. Ook wat betreft prijs en levertijd ben je bij bedrukken.nl aan het juiste adres. Omdat wij een groothandel zijn, kunnen wij voordelig en groot inkopen. Op deze manier kunnen wij het prijsvoordeel direct aan je doorberekenen. Dat is nog eens service!

Sorteren op: