Toilettassen bedrukken

Handig voor op reis en handig om je toiletspullen in op te bergen. Wij hebben het natuurlijk over toilettassen. Afhankelijk van het materiaal zijn toilettassen rechtstreeks in zeefdruk of in tampondruk te drukken. Betreft het sluitend drukwerk en/of een grof materiaal dan drukken wij in transferdruk. Voorafgaand krijg je altijd een drukvoorstel ter controle.

Sorteren op:

Nieuws

Aftellen tot de kerst. Geef een gevulde, bedrukte tas cadeau

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Sneeuw, kerstbomen, lichtjes, lekker eten en drinken en gezelligheid. Wie houdt er niet van? Veel werknemers kijken ook reikhalzend uit naar het kerspakket. Maar zou het eigenlijk niet veel leuker zijn om af te tellen naar kerst, in plaats van een pakket te krijgen rond de datum zelf? Doe daarom je werknemers een bedrukte tas gevuld met kleine cadeautjes cadeau, waarmee ze kunnen aftellen naar kerst.

Beauty voor de drukke zakenvrouw

Multitasking: dat is het begrip dat de dagen van de moderne zakenvrouw bijeen houdt. Een overvolle werkagenda, privéafspraken en vaak ook een gezinsleven moeten op slimme wijze in één schema worden gecombineerd. Maar de echte zakenvrouw vindt het natuurlijk ook belangrijk om representatief op haar vergaderingen te verschijnen. En zoals elke vrouw voelt zij zich zelfverzekerder als ze zich af en toe met beauty bezighoudt. Wil je de drukke zakenvrouwen onder je relaties verblijden met een cadeau dat hen uitstekend van pas zal komen in de dagelijkse realiteit? Geef hen dan een mooi bedrukt make-up tasje of toilettasje als relatiegeschenk, zodat je relaties zich voortaan onderweg kunnen bezighouden met beautyzaken!