Bedrukte paraplu's bestellen Rugzakken bedrukken   IJskrabbers bedrukken   Bedrukte poncho's  
Zonnebrillen bedrukken
De zon begint weer te schijnen dus tijd om bedrukte zonnebrillen met logo in te zetten. Dit zomerse relatiegeschenk is bij uitstek geschikt om bedrijven, festivals en evenementen mee te promoten. Zonnebrillen bedrukken wij in eigen drukkerij en worden snel uit voorraad geleverd.
Rugzakken bedrukken
Goedkoop en snel bedrukte rugzakken bestellen bij Bedrukken.nl. De rugzakjes zijn vaak uit voorraad leverbaar en worden vrijwel altijd in eigen drukkerij gedrukt. Deze tassen beschikken over grote oppervlaktes voor uw logo bedrukking en worden gedrukt in zeefdruk.
  Slippers bedrukken
Mooi weer dwing je af met de zonnebrillen van Bedrukken.nl. Uitstekende kwaliteit slippers met een comfortabele voetenbodem die wij kunnen bedrukken met een logo of reclametekst. Bedrukte slippers worden snel binnen 5 werkdagen vanuit voorraad geleverd.
  Bedrukte strandballen
Relatiegeschenken die het altijd goed doen zijn onze strandballen bedrukt met uw logo. Leverbaar in verschillende kleursamenstellingen en goedkoop uit voorraad leverbaar. Bedrukte strandballen snel nodig? Wij kunnen leveren binnen 5 werkdagen en sneller is ook mogelijk!
 

Bedrukken.nl - Unieke synergie tussen groothandel en drukkerij onder 1 dak

Binnen ons vakgebied zijn een aantal elementen van vitaal belang om tot een relatiegeschenk te komen om namens uw bedrijf de maximale marketingimpact te genereren ten behoeve van uw doelstelling. Zo'n doelstelling kan bijvoorbeeld zijn: Goodwill kweken, reclame maken, naamsbekendheid vergroten en ga zo maar door. De mix van promotie en uw algemene uitstraling vormt een beeld bij uw doelgroep die aan kan zetten tot het creŽren van business. Voor ons bedrijf is de mix van groothandel en drukkerij van groot belang. Doordat wij alle processen onder 1 dak hebben kunnen wij de kwaliteit van zowel de relatiegeschenken als de bedrukkingen monitoren als geen ander. Ook op het gebied van prijs zijn wij daardoor uniek, door de korte lijnen kunnen wij prijsvoordelen bieden die stukken scherper zullen liggen dan de meeste concurrenten.


Lees meer


Alle druktechnieken in eigen huis


Om goed beslagen ten ijs te komen hebben wij ons ruim 20 jaar terug voorgenomen om ons te specialiseren in het bedrukken van relatiegeschenken. Bijna geen enkel relatiegeschenk is hetzelfde en behoeft weer een andere druktechniek of wijze van voorbehandelen. Neem bijvoorbeeld een kunststoffen sleutelhanger die in de meeste gevallen rechtstreeks gedrukt kan worden middels tampondruk. Is de sleutelhanger echter van siliconen materiaal dan zal er eerst een voorbehandelingstraject aan vooraf moeten gaan. Betreft het een metalen ondergrond dan is voorbehandelen ook noodzaak echter is de kans nog steeds aanwezig dat de opdruk door het krassen van een sleutelbos sneller zal slijten. In dat geval biedt een lasergravering dus weer meer uitkomst.

Ook voor textiel gelden er allerlei uitzonderingen. Tassen kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks gedrukt worden in zeefdruk wanneer er sprake is van 1 opdrukkleur of meerdere opdrukkleuren die niet "sluitend" zijn. Is het drukwerk echter wel sluitend dan wordt uw logo eerst op speciale transfervelletjes gedrukt en daarna middels een speciale transferpers op de tassen geperst. Het resultaat wat verkregen wordt is superscherp.

Relatiegeschenk aanbiedingen