Zonnebrillen bedrukken Rugzakken bedrukken   Slippers bedrukken   Strandballen bedrukken  
Zonnebrillen bedrukken
Perfect bij mooi weer. Verhoog je naamsbekendheid met bedrukte zonnebrillen. Dit promotieartikel is bij uitstek geschikt op festivals, evenementen en tijdens outdoor-activiteiten. Zonnebrillen bedrukken met tekst of logo realiseren wij goedkoop en snel in onze eigen drukkerij.
Rugzakken bedrukken
Praktisch en inzetbaar voor verschillende doeleinden. Rugzakken bedrukken is een uitstekende manier om je naamsbekendheid te verhogen. De rugzakken zijn vaak uit voorraad leverbaar en worden bedrukt in onze eigen drukkerij. De rugzakken beschikken over een groot drukoppervlak.
  Slippers bedrukken
Ervaar de zomer met bedrukte slippers. Deze zogenaamde flip flops zijn het perfecte promotieartikel tijdens de zomer. De comfortabele voetenbodem van onze slippers kunnen bedrukt worden met jouw tekst of logo. Slippers bedrukken kan goedkoop en snel in onze eigen drukkerij.
  Bedrukte strandballen
Leuk voor kids ťn volwassenen. Bedrukte strandballen zorgen voor urenlang speelplezier tijdens de zomer. Laat strandballen bedrukken met tekst of logo en zet ze in als promotieartikel. Wij bedrukken strandballen snel uit voorraad tegen een scherp tarief.
 

Relatiegeschenken bedrukken met jouw persoonlijke tekst of logo. Scherpe prijzen. Snelle levering.

Reclame maken. Het kan op talloze manieren. Een betaalbare en zeer efficiŽnte manier is het bedrukken van relatiegeschenken. Dit kunnen promotieartikelen, premiums en give-aways zijn. Wij zijn een groothandel in deze artikelen. Hierdoor kunnen wij een zeer veelzijdig en divers assortiment aanbieden. Onze relatiegeschenken zijn veelal op voorraad en daardoor snel leverbaar. Wij bedrukken relatiegeschenken in onze eigen drukkerij. Hierdoor houden we zelf van A tot Z de controle en kunnen we scherpe prijzen hanteren. En, daar profiteer jij als klant direct van.


Lees meer


Druktechnieken in eigen huis

Om goed beslagen ten ijs te komen hebben wij ons ruim 20 jaar terug voorgenomen om ons te specialiseren in het bedrukken van relatiegeschenken. Bijna geen enkel relatiegeschenk is hetzelfde en behoeft weer een andere druktechniek of wijze van voorbehandelen. Neem bijvoorbeeld een kunststoffen sleutelhanger die in de meeste gevallen rechtstreeks gedrukt kan worden middels tampondruk. Is de sleutelhanger echter van siliconen materiaal dan zal er eerst een voorbehandelingstraject aan vooraf moeten gaan. Betreft het een metalen ondergrond dan is voorbehandelen ook noodzaak echter is de kans nog steeds aanwezig dat de opdruk door het krassen van een sleutelbos sneller zal slijten. In dat geval biedt een lasergravering dus weer meer uitkomst.

Ook voor textiel gelden er allerlei uitzonderingen. Tassen kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks gedrukt worden in zeefdruk wanneer er sprake is van 1 opdrukkleur of meerdere opdrukkleuren die niet "sluitend" zijn. Is het drukwerk echter wel sluitend dan wordt uw logo eerst op speciale transfervelletjes gedrukt en daarna middels een speciale transferpers op de tassen geperst. Het resultaat wat verkregen wordt is superscherp.

Relatiegeschenk aanbiedingen