Filter
Categorie Aanstekers Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Aanstekers bedrukken

Op zoek naar aanstekers bedrukt met jouw logo? Er zijn verschillende mogelijkheden en merken bij Bedrukken.nl om jouw relaties (spreekwoordelijk) mee in vuur en vlam te zetten, van goedkope tot de wat meer uitgebreidere varianten. Voor goedkope bedrukte aanstekers hebben wij diverse opties waarbij de merkloze varianten een goede keuze zijn. Ben je op zoek naar iets meer kwaliteit dan kunnen wij de Tokai-aanstekers aanbevelen. Om er zeker van te zijn dat je de scherpste prijs en een goede kwaliteit bedrukkingen krijgt, drukken wij de aanstekers in eigen moderne drukkerij door middel van tampondruk. Aanstekers zijn er overigens ook in alle soorten en maten van uitvoeringen met een lampje tot de algemeen bekende aanstekers met flesopener. Vragen of advies? Bel ons op: 0315-200010.

Automatische aanstekers versus manuele aansteker

De meest bekende aanstekers zijn voorzien van een metalen wiel waar je middels je duim een draai aangeeft en vervolgens direct een gastoevoer opent door op een knop te eindigen. Een prima systeem en eigenlijk de klassieke manier om een vuurtje te starten. Geef je toch de voorkeur aan iets meer gemak en een wat luxere uitstraling, dan zijn de automatische aanstekers een goede optie. Door middel van een druk op de knop en het inhouden van de knop komt de vlam direct tevoorschijn.

Navulbare aanstekers

Navulbare aanstekers als promotieartikel hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Via een speciale opening aan de onderzijde kun je met een gasbusje de aansteker voorzien van een nieuwe vulling waardoor de aansteker je weer trouw van dienst kan zijn. Eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat men in de meeste gevallen niet de moeite neemt om een aansteker te hergebruiken en men liever kiest voor het gemak, dus een nieuwe aansteker.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact