Filter
Categorie

Anti-stressartikelen

Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

De goedkoopste stressballen leverancier van NL

Bekijk direct de scherpste prijs van Nederland voor bedrukte anti-stressartikelen met logo. Snel uit voorraad geleverd met opdruk. ✓Scherpe prijzen ✓Snelle levering ✓Persoonlijk advies
Sorteren op:

Anti-stress artikelen bedrukken met logo

Anti-stress artikelen bedrukken met je (bedrijfs)logo of tekst. De meeste mensen krijgen er wel eens mee te maken. Ze gebruiken deze om stress tegen te gaan of te verminderen. In de meeste gevallen komt stress voort uit langdurige spanning op het werk of in de privésfeer. Stress is eigenlijk niks meer dan een graadmeter voor deze spanning. De ene persoon kan meer spanning verdragen dan de ander. Wanneer deze spanning te hoog wordt, kunnen er klachten optreden. Anti-stress artikelen helpen hierbij. De klachten beginnen vaak met onschuldige hoofd-, nek- en rugklachten. Uiteindelijk kan stress leiden tot hartkloppingen, spijsverteringsstoornissen en een verzwakt immuunsysteem. Dit maakt weer dat je vatbaarder bent voor ziektes en zo van het ene probleem in het andere rolt.

Om stress te verminderen en te voorkomen, hebben wij anti-stress artikelen in ons assortiment. Behoed je collega's, relaties en klanten voor stress en geef ze een anti-stress artikel cadeau. Vanzelfsprekend kunnen wij deze anti-stress artikelen bedrukken met tekst of logo naar keuze.


Anti-stress artikelen bedrukken ter ontspanning

Niemand zit te wachten op stress. Vaak heb je het zelf niet eens in de hand. Maar wat als je het nu wel zelf in de hand zou hebben? Letterlijk. Onze anti-stress artikelen zijn namelijk bedoeld om in te knijpen. Door te knijpen ontspan je jezelf en zet je andere spieren in beweging. Hierdoor verminder je de kans op stress en RSI. Laat deze anti-stress artikelen bedrukken met jouw logo en je hebt een effectief relatiegeschenk. Deze zijn uit te delen aan collega's, klanten of relaties. Hierdoor blijven ze vrij van stress en verhoog jij je naamsbekendheid. De bedrukking vindt plaats in onze eigen professionele drukkerij. Hier werken op en top specialisten die jarenlange ervaring hebben met het bedrukken van anti-stress artikelen als relatie- of promotiegeschenk. Het bedrukken van deze artikelen kan al vanaf een paar cent. Neem bijvoorbeeld de anti-stress bal. Een goedkoop en efficiënt product.


Anti-stress artikelen bedrukken als relatiegeschenk

Als bedrijf zijnde kun je bedrukte anti-stress artikelen natuurlijk perfect inzetten. Denk bijvoorbeeld aan je collega's, zakenrelaties of directe klanten. Omdat iedereen in meer of mindere mate vatbaar is voor stress, zijn deze producten eigenlijk voor elk individu geschikt. Je kunt ze bijvoorbeeld uitdelen op kantoor of tijdens studies en cursussen. In principe zijn ze voor vrijwel elke situatie geschikt. Laat je ze bedrukken met je logo, dan investeer je niet alleen in de gezondheid van je naasten maar ook in je naamsbekendheid.

Veel van onze anti-stress artikelen kunnen zeer snel geleverd worden. Soms betekent dit al binnen 48 uur. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen we de lijntjes kort houden en snel schakelen tussen verschillende processen. Dit komt de kwaliteit en levertijd ten goede.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact