Filter
Categorie

Anti-stressartikelen

Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Anti-stressartikelen bedrukken

De marketingboodschap van onze bedrukte anti-stress artikelen is geniaal; geef een stressbal tijdens een klantbezoek en geef aan dat de stress binnenkort verleden tijd is nu jij jouw klant gaat helpen. Ook bij Bedrukken.nl geldt dat wij jouw volledig ontzien op het gebied van promotieartikelen waaronder stressballen, dus stress ga je bij ons niet tegenkomen. Wist je dat Bedrukken.nl ruim 120.000 stressballen, -kubussen, -bouwstenen en andere figuren direct uit voorraad leverbaar heeft? Dit in combinatie met onze eigen drukkerij zorgt ervoor dat wij snel en in kleine oplagen stressballen bedrukt met jouw logo kunnen leveren. Anti-stressartikelen bedrukken met een levertijd van drie dagen? Voor ons geen probleem, neem contact op met ons team op: 0315-200010.

Sorteren op:

Diverse figuren verkrijgbaar

Stressballen zijn bekend en zijn verkrijgbaar in de meest gangbare kleuren, maar wist je ook dat er een groot assortiment aan andere figuren verkrijgbaar is? Een anti-stress dokter, zuster, bouwsteen, huis voor de makelaarsbranche en zelfs een anti-stress puzzelstuk voor de complexere vraagstukken zijn verkrijgbaar. Ook een topper onder de anti-stressartikelen is ons anti-stress hart, met regelmaat verkopen wij deze, onder meer aan de Hartstichting en bedrijven voor hun collega’s die ‘hart’ voor de zaak hebben.

Druktechnieken

De meeste anti-stress artikelen bedrukken wij door middel van tampondruk in maximaal één opdrukkleur. Doordat de stressbal indrukt, is het niet mogelijk om sluitend drukwerk te maken in meerdere kleuren. Wil je je stressballen in meerdere kleuren gedrukt hebben, vraag dan sowieso even een gratis drukproef aan ter beoordeling. Onze drukspecialisten kunnen jou van een passend antwoord voorzien en denken graag met je mee.

Materiaal van onze stressartikelen

Vrijwel alle anti stress figuren zijn geproduceerd uit foam waar je lekker hard in kunt knijpen en de stress kan laten wegvloeien en je even lekker te ontspannen. Het foam herstelt zich vervolgens automatisch weer in haar originele vorm.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact