Filter
Categorie

Bellenblaas

Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bellenblaas bedrukken

Met meer dan 20.000 bellenblaasjes op voorraad kunnen wij zorgen voor de bubbels en bellen waar je naar op zoek bent. Of je nou bedrukte bellenblaas nodig hebt voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, bij Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres. Het drukken van een bellenblaas is mogelijk op de bovenzijde, echter raden wij aan om te kiezen voor een etiket rondom. Hierdoor krijgt de bellenblaas een veelvoud aan exposure en kun je er ook veel meer reclame op kwijt. Uiteraard zijn de stickers van een glad materiaal waardoor eventueel gelekte zeepsop de reclame niet zal beschadigen. Doordat wij de bellenblaasjes op grote schaal inkopen, ben je verzekerd van goedkope prijzen en bieden wij uit service ook nog eens de mogelijkheid om een kleine oplage te bestellen. Ook op zoek naar een promotieartikel om op originele wijze aandacht mee te genereren? Bel dan met onze adviseurs op 0315-200010.

Sorteren op:

Bellenblaasjes in verschillende uitvoeringen

Ook op het vlak van het assortiment bellenblaasjes is de keuze enorm bij Bedrukken.nl. Vind je de standaard uitvoering van een bellenblaas misschien net wat te saai, dan zijn er toch wel weer modellen die wel bij jou passen. Een bellenblaas voorzien van een nekkoord bijvoorbeeld of misschien liever een bellenblaaspistool waardoor je niet hoeft te blazen? Toch op zoek naar wat anders? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. We helpen je graag met jouw keuze.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact