Filter
Categorie

Boodschappentassen

Filters
Prijs:
€0 €26

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Boodschappentassen bedrukken

Sorteren op:

Boodschappentassen bedrukken met logo

Boodschappentassen bedrukken of draagtassen voorzien van een logo behoort tot één van de populairste promotievormen in de detailhandel. In iedere winkel krijg je, na een aankoop, wel een bedrukte draagtas of boodschappentas cadeau. In sommige gevallen moet je er voor betalen. Op deze boodschappentassen staat het logo van de desbetreffende winkel vaak groot gedrukt. Wanneer jij door de straten slentert met deze tas, valt het logo goed op onder de mensen. Hierdoor stijgt de naamsbekendheid van de winkels enorm. En ze hoeven er vrijwel niks voor te doen. Ook jouw bedrijf kan op deze manier goedkope reclame maken.

Laat boodschappentassen bedrukken met een logo of tekst door één van onze specialisten. Zij werken met de grootste zorg aan jouw tas, en zorgen voor een schitterend eindresultaat. Daar kun je op rekenen. Boodschappentassen bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, daarnaast zijn veel van onze boodschappentassen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij boodschappentassen bedrukken tegen een zeer scherp tarief.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact