Filter
Categorie

Boodschappentassen

Filters
Prijs:
€0 €25

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Boodschappentassen bedrukken

Boodschappentassen (ook wel shoppers genoemd) zijn er in allerlei soorten en maten dus er is voor elk wat wils. Ook is er een breed scala aan kleuren te verkrijgen waardoor er altijd wel een kleur is die past binnen jouw huisstijl. De boodschappentassen bedrukken wij in eigen moderne drukkerij voor het beste resultaat en je kunt uiteraard kiezen of je logo op één of twee zijden gedrukt mag worden. Voorafgaand aan je bestelling ontvang je altijd gratis en geheel vrijblijvend een drukvoorstel, dit is een schets van de desbetreffende boodschappentas met daarop jouw logo geplaatst. Voor advies op maat kun je direct contact opnemen met ons team op 0315-200010.
Sorteren op:

Materialen

Zoals je al gezien hebt, beschikken wij over een groot assortiment aan boodschappentassen. De materialen per tas kunnen verschillend zijn en dus ook de eigenschappen. Boodschappentassen uit katoen is de meest milieuvriendelijke optie. Katoen is namelijk een natuurproduct, daarnaast leent katoen zich ook uitstekend om rechtstreeks te drukken in één of meerdere kleuren. Voor polyester is een stevig materiaal en heeft een goede prijskwaliteit-verhouding. Ook is de samenstelling van de kleuren van de boodschappentas vaak divers waardoor het goed te combineren is met je huisstijl. Een nadeel is dat polyester vaak via een duurdere druktechniek (transferdruk) gedrukt dient te worden. Nylon daarentegen heeft een gladde en zachte ondergrond waardoor wij de tassen goedkoop rechtstreeks kunnen drukken.

Wil je een echte budget boodschappentas met bedrukking? Dan zijn onze non-woven tassen precies wat jij nodig hebt. Non-woven materiaal (polypropyleen) is een stevige fiber en is vaak ook nog geproduceerd uit recycle plastic waardoor de tas een milieuvriendelijker karakter krijgt. De non-woven boodschappentassen drukken wij meestal in één kleur op één of twee zijden rechtstreeks door middel van zeefdruk. Laagste prijsgarantie gegarandeerd!

De goedkoopste prijs

Iedereen is bekend met het feit dat de hoeveelheid schakels van fabriek tot klant zo kort mogelijk moet zijn voor de goedkoopste prijs. Dit is precies de reden waarom wij onze bestverkochte boodschappentassen inkopen in China direct bij de fabrikanten. Iedere maand krijgen wij een zeecontainer vol met boodschappentassen die wij rechtstreeks drukken in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor ben je er zeker van dat er geen overbodige schakels aan te pas komen en jij dus altijd verzekerd bent van de beste prijs van Nederland! Je bent uiteraard helemaal vrij om ons te vergelijken en jezelf te overtuigen :-)

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact