Filter
Categorie

Draagtassen

Filters
Prijs:
€0 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Draagtassen bedrukken

De veelgebruikte draagtas met een logobedrukking is een opvallende reclamedrager en daarom ook uitstekend inzetbaar namens bedrijven met het oog op de naamsbekendheid. Bedrukken.nl is al jarenlang specialist op het gebied van bedrukte tassen. In het straatbeeld kom je de draagtassen overal tegen, of je nou aan het winkelen bent of naar je werk gaat.

De bedrukte draagtassen zijn niet voor niets één van de meest verkochte productgroepen uit ons assortiment, omdat wij er goed in zijn. Of je wil bestellen in kleine aantallen, op zoek bent naar budget draagtassen of een juist wat exclusievere variant: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij drukken alles in eigen drukkerij waardoor je verzekerd bent van goedkope prijzen en uitstekende drukkwaliteit. Wil je graag een keer komen in onze drukkerij? Dan ben je van harte welkom! Voor advies staan wij jou ook graag te woord, neem contact op met ons team op 0315-200010.
Sorteren op:

Een gratis monster ontvangen

Wij van Bedrukken.nl hebben service hoog in het vaandel en willen er daarom alles aan doen dat jij een tevreden klant wordt en blijft. Ondanks dat onze prijzen tot de scherpste prijzen van Nederland behoren, mag je toch een hoog serviceniveau verwachten. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om een gratis sample van de draagtas (onbedrukt) aan te vragen. Hierdoor kun jij zelf de kwaliteit beoordelen en kijken of de kleur bij jou past, wel zo makkelijk! Tel daar een gratis drukvoorstel bij op en je weet zeker dat je krijgt wat je graag wilt hebben.

Waar op te letten bij de aanschaf van bedrukte draagtassen

Wil je bedrukte draagtassen gaan bestellen? Dan is het belangrijk om de kwaliteit goed te beoordelen. Zijn de hengsels stevig genoeg om voldoende gewicht te kunnen dragen, zijn de stiksels netjes afgewerkt en is het materiaal makkelijk te reinigen zijn in een notendop zaken waar je rekening mee dient te houden. Dit dient uiteraard wel altijd in het juiste prijs/kwaliteit perspectief gezien te worden. Daarnaast mag de kleur van de draagtas niet afgeven, je wilt immers geen vlekken in je kleding of op je handen.

Bij Bedrukken.nl testen wij de bedrukte draagtassen goed alvorens wij overgaan tot levering. Ook aspecten waar je misschien niet zo snel aan denkt waaronder de hechting van de opdruk op de tas en eventuele stikfouten in het interieur van een draagtas wordt aandacht aan besteedt. Wij doen er alles aan om onze klanten vrolijk te laten worden van onze producties, want alleen dan zijn wij ook pas tevreden!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact