Filter
Categorie

Drijvende sleutelhangers

Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Drijvende sleutelhangers bedrukken

Vergroot je naamsbekendheid door drijvende sleutelhangers te bedrukken met logo of tekst. Deze drijvende sleutelhangers zijn perfect geschikt voor activiteiten in en op het water. Je raakt je sleutel nooit meer kwijt in het water! Drijvende sleutelhangers bedrukken wij in eigen drukkerij al vanaf €0,24 per stuk.


Sorteren op:

Drijvende sleutelhangers bedrukken met logo

Maak doeltreffende reclame namens je bedrijf, gerelateerd aan de scheepvaart door drijvende sleutelhangers bedrukt met jouw logo als relatiegeschenk weg te geven. Deze drijvende sleutelhangers bedrukken wij middels tampondruk, wat een fraai resultaat geeft. Alvorens er gestart wordt met het drukproces, ontvang je een drukvoorstel (soort werktekening) ter controle zodat je logo opdruk gecontroleerd kan worden. Na goedkeuring van het drukvoorstel, worden de inkten gemengd en de tampondrukmachine ingesteld. De drijvende sleutelhangers worden, voordat ze gedrukt worden, voorbehandeld met een speciale ontvetter. Hierdoor zal het logo straks optimaal hechten voor een fraai en duurzaam resultaat.


Drijvende sleutelhangers bedrukken als relatiegeschenk

Hét ideale relatiegeschenk voor mensen die veel op het water te vinden zijn: een drijvende sleutelhanger. Sleutels zinken natuurlijk direct naar de bodem en zo kun je ervoor zorgen dat je sleutels blijven drijven als je ze in het water verliest. Bovendien geeft de sleutelhanger licht, waardoor je sleutels ook in het donker terug te vinden zijn. Erg handig op bijvoorbeeld een boot, een waterscooter of tijdens werkzaamheden op een jacht of in de haven. Laat de drijvende sleutelhangers bedrukken met je naam, logo en/of tekst en je hebt een origineel en functioneel relatiegeschenk.

Ben je werkzaam bij een jachthaven, scheepswerf of een andere organisatie waarbij je veel op of rondom het water te vinden bent? Verblijd je relaties of werknemers dan met onze drijvende sleutelhangers. Zo verstevig je de zakelijke band en vergroot je de naamsbekendheid op een eenvoudige manier. Drijvende sleutelhangers bedrukken met logo zijn ook ideaal als weggevertje op bijvoorbeeld botenshows of beurzen. De kwaliteit van het drukwerk is erg goed en, in dit geval niet onbelangrijk, waterproof.

Drijvende sleutelhangers bedrukken wij in onze eigen drukkerij, waardoor we scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien kunnen we de bedrukte drijvende sleutelhangers snel en in grote getale leveren. Voor meer informatie over drijvende sleutelhangers bedrukken of onze vele andere relatiegeschenken, kun je contact opnemen met onze klantenservice via 0315-200 010. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bekijk ook:

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact