Druktechnieken index

Druktechnieken van Bedrukken.nl

In onderstaand overzicht tonen wij je welke technieken wij in huis hebben voor het relatiegeschenken bedrukken. In onze drukkerij zijn wij in staat om zeefdruk, tampondruk, lasergraveren, transferdruk borduren en blinddruk toe te passen. Bedrukken in zeefdruk

Bedrukken in zeefdruk

Artikelen met een groot drukformaat bedrukken wij door middel van zeefdruk. Er wordt een film gemaakt van jouw logo door onze grafische afdeling, vervolgens wordt deze film middels een speciale machine op een zeefraam gezet. Het zeefraam bevestigen wij op een van onze zeefdruk carrousels (of volautomaten, afhankelijk van de oplage). Na het aanmaken van de inkt in jouw opgegeven huisstijlkleur (PMS) gaan wij de bestelde artikelen bedrukken.

Artikelen die wij bedrukken door middel van zeefdruk zijn: petten, polo's, jassen, caps, tassen, schrijfmappen, koeltassen, boodschappentassen, sporttassen, heuptassen, paraplu's, veiligheidsvesten, schorten, t-shirts etc.

 
Bedrukken in tampondruk

Bedrukken in tampondruk

Alle artikelen met een klein drukformaat worden bedrukt door middel van de tampondruktechniek. De werking is als volgt: Er wordt een film gemaakt van jouw logo, vervolgens wordt jouw logo door middel van een modern apparaat op een cliché gezet. Het cliché wordt in een tampondrukmachine geplaatst en gaan de drukkers inkt aanmaken wat vervolgens in een speciaal compartiment van de machine wordt gegoten.

Na het instellen van de machine kan men beginnen met drukken. Het bedrukken kan uiteraard in jouw eigen PMS huisstijlkleuren.

Artikelen die bedrukken dmv tampondruk zijn: Sleutelhangers, pennen, aanstekers, snoepjes, anti stress artikelen, schrijfmappen, visitekaarthouders, briefopeners, linialen,memohouders, fotolijsten, radio's, bureauklokken, zaklampen, zakmessen, lippenbalsems, spiegels etc.

 

Bedrukken door middel van transfer

Om een perfect resultaat te krijgen op textiel adviseren wij om te kiezen voor bedrukking door middel van transfer. Wij bedrukken eerst transferpapier door middel van zeefdruk, vervolgens wordt het transferpapier nabehandeld met granulaat. De artikelen worden 1 voor 1 geplaatst onder een speciale transferpers waarna wij het transfer papier op de juiste locatie houden. Vervolgens stelt een medewerker de transferpers in werking waarna de artikelen per stuk bedrukt worden. Het resultaat is geweldig!

De volgende artikelen bedrukken wij middels transfer: caps, polo's, jassen, schorten, schrijfmappen, paraplu's, handdoeken, bodywarmers, rugzakken en schoudertassen.

Bedrukken in transfer
 
Lasergraveren

Lasergraveren

Om metaal goed te bedrukken dient men het product vooraf voor te behandelen met een substantie zodat de inkt goed blijft hechten. Gebeurt dit niet, dan zal de inkt vrij eenvoudig van het relatiegeschenk af kunnen gaan. Ook met een goede bedrukking blijft jouw logo kwetsbaar, denk bijvoorbeeld aan een bedrukte metalen sleutelhanger waar jouw sleutels constant langs gaat waardoor de bedrukking snel zal slijten.

Wij bieden over het algemeen aan om metalen relatiegeschenken te laten lasergraveren. Wij beschikken over een moderne lasergraveermachine die jouw logo haarscherp en krasvast (dus duurzaam) op de artikelen kan laseren.

Artikelen die wij lasergraveren zijn: sleutelhangers, pennen, gereedschap, flesopeners, wijnsets, verrekijkers, keuken relatiegeschenken, USB sticks etc.

 

Borduren

Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en wilt promotiekleding bestellen in de vorm van polo's, sweaters, jassen of caps? Dan is het aan te bevelen om deze kleding te laten borduren met jouw logo. Een borduring geeft een stijlvolle en chique uitstraling na de buitenwereld en blijft langdurig mooi.

Wil je een artikel laten borduren dan kun je hiervoor prijzen aanvragen. Borduur-prijzen worden berekend aan de hand van het aantal steken. Ook voor borduringen geldt dat wij de scherpste aanbiedingen kunnen overleggen doordat wij beschikken over moderne borduurmachines.

Artikelen die wij borduren zijn: petten, polo's, jassen, fleece, truien, sweaters, mutsen, handschoenen, handdoeken etc.

Borduren
 
Bedrukken in blinddruk

Blinddruk

Op lederen artikelen is het mogelijk om jouw logo te laten blinddrukken. Dit is een techniek waarbij jouw logo als het ware in het leder gedrukt wordt. Blinddruk geeft een stijlvolle en chique uitstraling.

Er wordt een speciaal cliché gemaakt van jouw logo die vervolgens op een blinddrukmachine gezet wordt. Door middel van een hoge druk wordt het logo in het leder gestanst.

Artikelen die wij kunnen blinddrukken zijn: sleutelhangers, schrijfmappen, sleuteletuis etc.