Filter
Categorie

Frisbees

Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Frisbees bedrukken

De welbekende frisbee is ook in de promotiewereld een leuk weggevertje met een ruim oppervlak voor een reclameboodschap en misschien daarom ook wel zo populair. De standaard frisbees hebben een diameter van 21 centimeter en ruim 80% hiervan is te bedrukken met een logo door middel van zeefdruk. Frisbees bedrukken gaat niet alleen uitstekend, ze zijn ook bij een relatief kleine oplage al in een eigen PMS-huisstijlkleur te krijgen, namelijk vanaf 5000 stuks. Toch zijn er meerdere varianten frisbees in het assortiment van Bedrukken.nl. Wil je een compacte versie die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen en nog goedkoop ook? Dan is de opvouwbare frisbee een perfecte keuze. Ook is de levertijd snel, namelijk binnen 5 werkdagen inclusief logobedrukking. Een opdruk kan op zowel het tasje als de frisbee zelf. Wil je meer informatie of een gratis drukproef? Neem contact met ons op: 0315-200010.

Sorteren op:

Maak reclame met frisbees

Bedrukte frisbees zorgen voor naamsbekendheid bij de ontvangers maar de marketingwaarde gaat veel verder dan alleen de doelgroep. Denk eens aan de aandacht die jouw logo krijgt op een mooie zomerse dag wanneer de frisbees met opdruk gebruikt worden op het strand, in het park of bij een zwembad. Je logo komt veelvuldig in het oog, goede reclame dus.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact