Filter
Categorie

IJskrabbers

Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

IJskrabbers bedrukken

Het is hartje winter, de autoruiten zijn bevroren en de deur is nog maar net open te trekken. Het eerste wat je dan doet is een ijskrabber tevoorschijn toveren zodat je het vervelende ijs van de ruiten kunt halen. Met bevroren ruiten rijden is immers not done; je zicht is slecht en daardoor erg gevaarlijk. Dit is precies de periode wanneer onze bedrukte ijskrabbers als warme broodjes over de toonbank gaan. Wij zorgen ervoor dat al onze ijskrabbers zo gedrukt worden, dat de opdruk tegen een stootje kan en lang slijtvast op de ijskrabbers blijft zitten. In de meeste gevallen worden de ijskrabbers op kunststofdelen gedrukt door middel van tampondruk. Bij ijskrabbers bedrukken met een handschoen is het ook mogelijk om de handschoenen te drukken door middel van transferdruk.

IJskrabbers met handschoen

De bekende ijskrabber met handschoen is één van de meest populaire ijskrabbers en dat is begrijpelijk. Je voorkomt namelijk dat het ijs dat van de autoruit afgekrabd wordt op je handen terecht komt waardoor je koude handen krijgt. Een warme handschoen beschermt je handen hiertegen. Daarnaast heeft de handschoen nog een groot voordeel, namelijk het drukoppervlak. De handschoenen van ijskrabbers zijn goedkoop te drukken door middel van zeefdruk. Wil je echter een opdruk in meerdere opdrukkleuren en betreft het ook nog sluitwerk, dan is een transferdruk de beste keuze. Vraag hierover advies bij ons verkoopteam op 0315-200010.

Budget ijskrabbers

Ook voor goedkope ijskrabbers ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Wij hebben de meest verkochte varianten namelijk op voorraad, zodat wij de ijskrabbers zo scherp mogelijk kunnen aanbieden. Dit in combinatie met het feit dat Bedrukken.nl beschikt over een eigen drukkerij maakt dat wij in staat zijn om onze budget ijskrabbers als één van de goedkoopste aanbieders van Nederland te kunnen leveren. Ook vinden wij service erg belangrijk en kunnen daarom ook bedrukte ijskrabbers in kleine oplagen leveren.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact