Filter
Categorie

Keukenschorten

Filters
Prijs:
€0 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Keukenschorten bedrukken

Sorteren op:

Keukenschorten bedrukken met logo

Laat je keukenschorten bedrukken met logo dan krijg je vooraf eerst een digitaal drukvoorstel ter controle. Dit is een soort werktekening, waarop een schets van het bestelde keukenschort staat met daarop het aangeleverde logo die wij gaan drukken. Na goedkeuring gaat de order in combinatie met de werktekening naar onze zeefdrukkers. Zij zullen bepalen of de keukenschorten rechtstreeks in zeefdruk gedrukt worden of in transferdruk. Is het materiaal van de schorten wat aan de grove kant, dan gebruiken wij transferdruk. Je logo wordt in dat geval eerst op een transfervel gedrukt middels zeefdruk en voorzien van een lijmlaag. Vervolgens wordt het transferpapier door een droogtunnel gehaald en daarna kunnen wij het logo aanbrengen op de keukenschorten. Dit gebeurt middels een transferpers met als resultaat fraai bedrukte keukenschorten.

Onmisbaar in de keuken is natuurlijk het keukenschort. Niet alleen beschermt deze je kleding van vetspatten, het staat ook hartstikke stoer. Elke keukenprins of –prinses voelt zich gegarandeerd als een professionele topchef! Laat daarom keukenschorten bedrukken met logo of je bedrijfsnaam en zorg ervoor dat deze altijd zichtbaar is tijdens het koken! Voor deze keukenprins(es) bedrukken we tal van keukenartikelen.

Privé zijn er dan ook steeds meer mensen die hun culinaire uitspattingen willen laten zien. Vaak wordt dit gedaan met een groepje vrienden. Eenmaal per maand of twee maanden met zijn allen bij elkaar komen om vervolgens een uitgebreid diner samen te stellen onder het genot van een lekker drankje. Hoe leuk is het dan niet als elk lid zijn of haar eigen keukenschort heeft. Eventueel voorzien van de naam, een gekke foto of de specialiteit van de kok!

Ook bedrijven organiseren steeds vaker kookclinics of –cursussen als onderdeel van het bedrijfsuitje. Medewerkers of relaties proberen gezamenlijk de sterren van de hemel te koken, onder leiding van een echte chefkok. Hier hoort natuurlijk wel een gepaste outfit bij. Gepersonaliseerde keukenschorten, al dan niet begeleid met een echte koksmuts, maken het plaatje compleet. Deze keukenschorten bedrukken we in onze eigen drukkerij.


Keukenschorten bedrukken ter promotie

Keukenschorten zijn dus goed inzetbaar als promotiemiddel. Tijdens beurzen of evenementen, zeker als ze een culinair tintje hebben, vormen ze de ideale gelegenheid om reclame te maken. Bedruk de keukenschort met jouw logo of bedrijfsnaam en deel ze uit onder de bezoekers. Dit zorgt gegarandeerd voor naamsbekendheid.

Alle keukenschorten zijn van katoen of canvas en daardoor goed te bedrukken via een zeefdruk. Hiermee kunnen grote oppervlakten in meerdere kleuren bedrukt worden, zelfs in je eigen pms-kleur. Zo weet je zeker dat de reclameboodschap overeenkomt met je huisstijl! Via bedrukken.nl kun je de schorten eenvoudig en snel bestellen tegen een voordelige prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan via de website! Zit je toch nog met een vraag over keukenschorten bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact