Filter
Categorie Kleurpotloden Filters
Prijs:
€0 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kleurpotloden bedrukken

Sorteren op:

Kleurpotloden bedrukken met logo

Ook kleurpotloden bedrukken wij met een logo of tekst. De meeste kleurpotloden worden geleverd in een kartonnen doosje of een etui waarbij de verpakking juist een bedrukking krijgt. Potloden met een tekst of logo kunnen uiteraard ook. Echter raden wij in dat geval aan om de potloden zelf te lasergraveren wat een natuurlijk en fraai resultaat geeft. Wij hebben een speciale mal gemaakt waar zo’n 50 potloden in 1 keer in geplaatst kunnen worden. Vervolgens wordt deze mal in de graveermachine geplaatst een duurt het een periode alvorens de laser alle graveringen geplaatst heeft.


Kleurpotloden bedrukken voor kinderen

Kleurpotloden zijn voor kinderen wat schoenen zijn voor de gemiddelde dame, een ware verslaving waar ze nooit genoeg van hebben. Een hele kast vol is zelden genoeg en daarom is voor zakenrelaties die zich begeven in het jeugdsegment een kleurrijke set potloden in bedrukte cadeauverpakking het best denkbare cadeau. Samen met bijvoorbeeld een set krijtjes of een makkelijk, met logo te bedrukken, etui maak je het plaatje helemaal compleet. Een relatiegeschenk waar de ontvangers ongetwijfeld uren plezier aan zullen beleven.

Naast kinderen die zich altijd zullen verheugen op het krijgen van een mooie set kleurpotloden zijn er ook andere doelgroepen die een dergelijk geschenk altijd zullen verwelkomen. Binnen de creatieve branche bijvoorbeeld zullen:

  • Grafische vormgevers
  • Architecten
  • Leraren

Tevens erg blij zijn met het krijgen van dit relatiegeschenk.

Bij Bedrukken.nl hebben we ons assortiment kleurpotloden op een zodanige manier vormgegeven dat er voor elke doelgroep een passende kleurpotlodenset leverbaar is. Zoals je gewend bent zullen wij ook kleurpotloden bedrukken in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij naast hoogstaande kwaliteit ook altijd de beste prijs bieden. Onze collectie loopt uiteen van eenvoudige maar in uiteenlopende kleuren leverbare HB-potloden met vaste gum tot de kleurpotloden in een kartonnen koker. Hoogtepunt van onze collectie is ten slotte onze 67-delige potlodenset. Aan welke groep zakenrelaties je deze set ook cadeau doet, hij zal altijd in goede aarde vallen.

Toch niet helemaal voldaan door ons uitgebreide assortiment aan kleurpotloden en op zoek naar net dat beetje meer? Onze zeer uitgebreide bedrukbare tekensets bevatten zonder twijfel alles waar je naar op zoekt bent.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact