Filter
Categorie

Koeltassen

Filters
Prijs:
€0 €35

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Koeltassen bedrukken

Bedrukken.nl, de naam verklapt het al een beetje, is specialist op het gebied van het drukken van relatiegeschenken waaronder ook koeltassen. Koeltassen zijn er in verschillende soorten en maten waarin vooral het materiaal waaruit de koeltas gefabriceerd is, van belang is voor het drukproces. Een polyester koeltas drukken wij door middel van transferdruk en de promotiekoeltassen kunnen wij weer rechtstreeks drukken in zeefdruk. Bij alle producten is duidelijk weergegeven welke druktechniek er mogelijk is en ook denken wij graag met je mee. Voor meer informatie neem contact op met ons verkoopteam op 0315-200010.

Sorteren op:

Koeltassen, voor elk wat wils

In de zomer is een passende promotieactie doeltreffend mits op juiste wijze ingezet. Daarbij dien je goed in je achterhoofd te houden wie je doelgroep is alvorens er wordt overgaan tot het bestellen van bedrukte koeltassen. Wil je bijvoorbeeld een leuke promotieactie houden op een zomers festival, dan zijn de koelende houders waar één blikje bier of één blikje fris in past, een goede keuze. Wil je een koeltas op directieniveau, dan hebben wij zeer luxe varianten met diverse vakken en geproduceerd uit de beste materialen waardoor je etenswaren nog beter gekoeld blijven. Ook het middensegment, de standaard promotiekoeltas voor zes blikjes kun je uiteraard bestellen en is eveneens in een kleine oplage mogelijk.

Gratis drukproef aanvragen

Heb je een koeltas op het oog, maar twijfel je of jouw opdruk er wel mooi opgedrukt kan worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gratis drukproef aan te vragen. Een drukproef is een schets van de desbetreffende koeltas met daarop jouw logo geplaatst op ware grootte. Via dit drukvoorstel kun je beoordelen of de koeltas naar wens gedrukt kan worden. Ook aanpassingen voeren wij uiteraard gratis door, net zo lang tot de koeltassen volledig naar wens zijn en met opdruk besteld kunnen worden.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact