Filter
Categorie

Kofferlabels

Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kofferlabels bedrukken

Kofferlabels bedrukken met logo

Om te bepalen welke druktechniek het meest geschikt is voor het bedrukken van een kofferlabel, dient eerst gekeken te worden uit welk materiaal de kofferlabel in kwestie vervaardigd is. Kunststoffen kofferlabels kunnen wij met jouw logo bedrukken middels tampondruk. Kofferlabels bedrukken wij in eigen huis. Hierbij wordt het logo als het ware op het artikel "gestempeld". Het resultaat is fraai en het logo is in meerdere kleuren te drukken.

Als je op reis gaat, is niets zo vervelend als het wegraken van je reistas, trolley of koffer. Helaas gebeurt het met enige regelmaat dat een koffer naar de verkeerde bestemming wordt vervoerd en pas een tijd later aankomt. En ondertussen zit je dan zonder je eigen spullen in een vreemd land. Dan is het natuurlijk handig als de koffer een duidelijk, opvallend en bedrukt kofferlabel heeft. Immers, dan kan de luchtvaartmaatschappij je koffer sneller terugvinden en alsnog toesturen.


Kofferlabels bedrukken en je naamsbekendheid vergroten

Denk je eens de reikwijdte in van een dergelijke vorm van promotie; je relaties reizen de hele wereld over met vliegtuig, bus, boot en/of trein en maken het kofferlabel bij iedere trip vast aan hun koffers en tassen. Het potentiële publiek waaronder je bedrijf zal opvallen, is ongekend groot. Dat betekent een vergroting van de naamsbekendheid en een wijdverspreide reclame. En daar kun je ongetwijfeld nooit genoeg van hebben.

Ben je op zoek naar een kofferlabel dat past bij jouw logo en dat de uitstraling van het bedrijf goed weerspiegelt? Kijk dan eens rond in het aanbod van Bedrukken.nl. Kofferlabels bedrukken wij in alle soorten, maten en kleuren. Het kofferlabel van jou keuze zit er vast en zeker tussen.

En wanneer je hebt aangegeven met welke logo het bedrukt moet worden, kun je er van op aan dat de bedrukte kofferlabel snel bij je zakenrelaties zal arriveren. Want bij Bedrukken.nl staat niet alleen een goede kwaliteit voorop, maar ook een uitstekende service. Wil je meer informatie over kofferlabels bedrukken, neem dan contact op met onze medewerkers via 0315-200010.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact