Filter
Categorie

Kookwekkers

Filters
Prijs:
€1 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kookwekkers bedrukken

Sorteren op:

Kookwekkers bedrukken met logo

Altijd al afgevraagd hoe we kookwekkers bedrukken worden? Tampondruk is het antwoord. Een kookwekker heeft een relatief klein drukoppervlak. Het is in de meeste gevallen vervaardigd uit kunststof, waardoor een opdruk in tampondruk het beste resultaat biedt. Na het bestellen van kookwekkers, verstrekken wij een drukvoorstel die goed beoordeeld dient te worden. Na goedkeuring gaan onze drukkers de inkten mengen en de tampondrukmachine instellen, zodat het drukproces gestart kan worden.

Koken kan een complexe bezigheid zijn. Je moet de oven in de gaten houden, de salade bereiden, de gasten vermaken en zorgen dat het dessert precies op de juiste temperatuur geserveerd wordt. In al deze drukte wil je de tijd wel eens vergeten. En als de kalkoen is aangebrand of de aardappelen zwart kleuren, blijken al je inspanningen voor niets te zijn geweest. Om dergelijke situaties te voorkomen is er natuurlijk de kookwekker. Die zorgt er namelijk voor dat je er altijd aan herinnerd wordt wanneer je gerecht klaar is. Zodat je in ieder geval één zorg uit handen wordt genomen. Speel hier op in en laat kookwekkers bedrukken met bedrijfslogo of naam. Jouw logo zal iedere keer wanneer de wekker afgaat gezien worden.


Kookwekkers bedrukken als relatiegeschenk

Een kookwekker is dan ook een ideaal relatiegeschenk. Immers, iedereen staat van tijd tot tijd gezellig te kokkerellen en heeft daarbij een hulpmiddel nodig dat de tijd in de gaten houdt. Bovendien kun je zelf ook je voordeel doen met het cadeau door er een logo op te laten plaatsen. Op die manier worden je zakelijke contacten keer op keer herinnerd aan je bedrijf tijdens het koken. Deze subtiele vorm van promotie zal de reputatie en naamsbekendheid van het bedrijf ongetwijfeld ten goede komen.

Ben je op zoek naar een mooie kookwekker die jouw bedrijfslogo goed zal doen uitkomen, kijk dan eens in het brede aanbod van Bedrukken.nl. Van een kookwekker met clipje tot een LCD timer met magneetje; het is allemaal mogelijk. De keuze is geheel aan jou.

Heb je eenmaal besloten welke kookwekker je wilt laten bedrukken, dan kun je de afhandeling van de bestelling met een gerust hart overlaten aan Bedrukken.nl. Een snelle levering en een prima service staan voorop. Zodat je relaties binnen afzienbare tijd de kookwekkers kunnen afstellen waar jouw logo op prijkt! Heb je nog vragen over kookwekkers bedrukken? Ook dat is geen probleem, onze medewerkers staan tijdens kantooruren voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact