Filter
Categorie

Kop en schotels

Filters
Prijs:
€1 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kop en schotels bedrukken

Een kop koffie zal voor klanten en relaties nooit meer hetzelfde zijn wanneer deze geserveerd wordt in een bedrukt kopje met logo. Maar hoe bepaal je nou welke uitvoering het beste bij je past en waar moet je op letten? De eerste keuze is het inhoud uitgedrukt in milliliters. Maak je bijvoorbeeld gebruik van Senseo, dan heb je te maken met een inhoud van 125 ml. Heb je liever een grotere kop koffie, dan hebben wij kop en schotels met een inhoud van 170 ml. Een andere vraag die je jezelf moet stellen is aardewerk of porselein. Porselein is over het algemeen witter dan aardewerk. Qua duurzaamheid doet het tegenwoordig weinig voor elkaar onder. Ook de druktechniek is niet geheel onbelangrijk, wij drukken al onze kop en schotels met speciale keramische inkten voor het meest optimale resultaat.
Sorteren op:

Het drukproces nader toegelicht

Het drukken van kop en schotels heeft meer voeten in de aarde dan je denkt, je wilt immers een product waarbij de opdruk er niet na een aantal keren wassen af begint te slijten. Daarom zijn er speciale keramische inkten en druktechnieken waardoor kop en schotels vaatwasmachinebestendig gedrukt kunnen worden. Toch is er wel verschil in de technieken: mag je logo bescheiden op de kopjes gedrukt worden en ben je op zoek naar een goede maar toch goedkope oplossing? Dan is tampondruk de juiste keuze. Uiteraard gaan de bedrukte kopjes wel een speciale oven in op 800 graden zodat jouw logo goed in de mokken brandt. Wil je een grote opdruk? Dan is een keramische transfer de beste optie. Met deze keuze is het zelfs mogelijk om kopjes helemaal rondom te drukken. Wist je trouwens dat bij keramische druk alle transfers handmatig worden aangebracht? Een erg precies klusje dus!

Een compleet servies bestellen

Wil je servies uit dezelfde serie bestellen, dan hebben wij daar goede opties voor. Onze kop en schotel Noa past bijvoorbeeld perfect bij de mok Luna en is daarom zeer geschikt voor wat variatie en is er voor ieder wat wils. Liever een mok met koffie of thee? Geen probleem! Ook die hebben we bij Bedrukken.nl in ons assortiment. Al het servies vind je op deze pagina.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact