Filter
Categorie

Kop en schotels

Filters
Prijs:
€0 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kop en schotels bedrukken

Kop en schotels bedrukken met logo

Een goede herkenbaarheid van je bedrijf begint natuurlijk bij bedrukt bedrijfsservies. Wanneer je klanten op bezoek krijgt, wil je ze natuurlijk graag een kopje koffie voorzetten. Als dit kopje - en het bijbehorende schoteltje - dan voorzien zijn van je bedrijfslogo, komt dit de professionaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling van je business ten goede. Kop en schotels bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij

Laat je kop en schotels bedrukken met je bedrijfslogo dan laat je zien dat je ook aandacht besteed aan de randzaken binnen je organisatie. Elk detail is belangrijk. Tevens zorgen kop en schotels met logo ervoor dat de naam van je bedrijf langer blijft hangen in het geheugen. Bedrukte kopjes zijn meer dan alleen een item om warme dranken in te serveren.

Al het servies bedrukken wij met logo, tekst of bedrijfsnaam. Geheel naar wens


Kop en schotels bedrukken in eigen huisstijl

Bedrukte kopjes en schotels maken je bedrijf herkenbaar. Kop en schotels bedrukken we geheel in jouw huisstijl, daardoor kunnen ze uitstekend ingezet worden als bedrijfsservies of relatiegeschenk. Een goede bedrukking is dan wel een vereiste. Kopjes en schotels gaan immers geregeld de vaatwasser in en komen veelvuldig in contact met warme dranken. Je wil dan natuurlijk dat je bedrukte kopjes lang netjes blijven. Echter, is dit niet zo vanzelfsprekend. Een goede bedrukking op serviesgoed vraagt om absolute vakmanschap. Gelukkig hebben wij al tientallen jaren ervaring met kop en schotels bedrukken. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen. En omdat wij een eigen voorraad én drukkerij hebben, kunnen we razendsnel kop en schotels bedrukken en leveren. In geval van spoed zelfs al binnen 48 uur.

Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden voor jouw business te bespreken. Daarnaast kun je voor vragen over kop en schotels bedrukken ook altijd bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op via: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact