Lente– Massaal op de fiets

Lente– Massaal op de fiets

Velen durfden er nog niet aan: een elektrische fiets. Tegenwoordig zoeven ze je echter om de oren. Fietsen is nu ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn en met deze doelgroep weer op de pedalen wordt het steeds drukker op de fietspaden. Je zult dus niet gek moeten staan kijken als binnenkort het eerste vijfbaans fietspad wordt geopend.

Fietsen is goed voor de spieren en gewrichten, voor de lijn en je bespaart op dure brandstof. Bovendien is de buitenlucht gezond, vooral met het warmere lenteweer dat er aan zit te komen. Wij van bedrukken.nl kunnen in ieder geval niet wachten om weer op de fiets te stappen. Maar een rokjesdag maakt nog geen zomer en het weer in Nederland kan verraderlijk zijn. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereidt op pad gaat.

Een regenjas is bijvoorbeeld een verstandig item om mee te nemen, alleen waar berg je zulke dingen op? Onder de snelbinders is ook zozo en onder het drukkertje van je getailleerde lerenjas zit een dichtgenaaid zakje verscholen. De fietstas is een goede oplossing en biedt ook ruimte voor andere bedrukte fietsartikelen. De doorgewinterde fietser heeft namelijk ook in de lente een reparatieset en fietspompje bij zich. Want ook al is het nog maar 5 minuten met de fiets aan de hand naar het werk, je zult ook nog terug moeten.

Als echte lange afstandrijder wil je, je nog weleens verkijken op de uitgestippelde route: je moet in de schemering huiswaarts. Je veiligheid is afhankelijk van een slippende dynamo en het reflectorlint op de zijkant van je banden. Fietspaden zijn vaak verlicht en daarmee is het geen groot probleem maar bij het naderen van een gevaarlijke oversteek had je toch graag gezien dat je meer opviel. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod van knipperlichten die je doen voorkomen als de brandweerbataljon te fiets.
Zoals je van ons kunt verwachten zijn al onze producten te bedrukken met je bedrijfsnaam en logo. Als je jouw collega’s veilig van en na het werk wil zien fietsen dan kunnen wij je deze fietsartikelen van harte aanbevelen. Want ook al fietst men elektrisch, het blijft een vervoersmiddel met twee rubberen banden en een ketting die er af kan lopen. Zoveel is er dus niet veranderd.

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.