Filter
Categorie

Mokken

Filters
Prijs:
€0 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Mokken bedrukken

Sorteren op:

Koffie drinken uit een mok

De meeste ochtenden op de werkvloer beginnen met koffie, of het nou is om even goed wakker te worden of gewoonweg om een heerlijke warme drank te drinken, het is een goed begin van de dag. Koffie drinken is voor veel mensen emotie, het hoort bij een dagelijks ritueel en voor sommigen helpt het je zelfs de dag door. Ook hiervoor geldt dat presentatie de emotie nog beter maakt. Zorg ervoor dat het geluksmomentje van klanten, collega's en je eigen persoon zo optimaal mogelijk is door mokken ter beschikking te stellen en draag met een bedrukte mok direct bij aan je eigen naamsbekendheid. Het moment waarbij de koffiedrinker zijn of haar koffiemok in beide handen sluit en een slok koffie drinkt om vervolgens nog even liefdevol naar de bedrukte beker te kijken is toch onbetaalbaar?

Een passie voor bedrukte mokken

Al ruim 20 jaar hebben wij een passie voor het bedrukken van mokken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze mooie mokken en beheersen de discipline van de bedrukte mok daardoor van A tot Z. Al ruim 20 jaar kopen wij mokken, kop en schotels en ander keramiek rechtstreeks in bij speciaal geselecteerde fabrieken en leggen deze neer in ons warehouse in Nederland. Om er zeker van te zijn dat wij iedereen blij kunnen maken met de beste kwaliteit bedrukte mokken, hebben wij onszelf er ook van verzekerd dat wij alles voor jullie kunnen doen. Een drukvoorstel maken, de transfers voor het drukken van de mokken produceren en het plakken van de mokken hoort er allemaal bij. Daarna krijgen de mokken nog een heerlijke warme behandeling in onze speciale ovens waarbij een temperatuur van circa 900 graden gehaald wordt. Het resultaat? Een prachtige mok met een vaatwasmachinebestendig logo waar je heel veel koffie of thee uit kunt drinken en plezier aan kunt beleven!

Mokken uit porselein of aardewerk?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd of er verschil zit tussen aardewerk en porcelein? Nou, er is wel degelijk verschil en dat gaan wij even uitleggen. Wanneer je denkt aan porselein dan denk je direct aan een zeer kwetsbaar stukje servies terwijl dit in de praktijk helemaal niet waar is. Een goede porceleinen mok is sterker voor dagelijks gebruik dan andere materialen (waaronder aardewerk) waaruit mokken vervaardigd kunnen zijn. Ook is porcelein bij uitstek bestand tegen gebruik in de afwasmachine of in de magnetron. Daarnaast is een prachtige eigenschap van porselein dat het een puur witte kleur heeft waardoor dranken en etenswaren nog frisser naar voren komen. Aardewerk heeft ook de eigenschappen dat het sterk is en bestendig is tegen gebruik in de magnetron of vaatwasser, daarnaast zijn mokken uit aardewerk in diverse kleuren verkrijgbaar. Dus ook als je rode, blauwe, groene, zwarte of roze mokken wilt, dan is aardewerk een juiste keuze. Het grote verschil tussen aardewerk en porcelein is dat er een ander soort klei gebruikt is en porcelein wordt diverse malen gebakken in een oven waarbij aardewerk slechts eenmalig gebakken wordt.

Keramische transfer of tampondruk, wat zijn de voordelen en nadelen?

Nu nog de drukmethode bepalen. Wij snappen dat het lastig is en daarom willen wij jou graag wat meer vertellen. Het voordeel van een tampondruk is dat de mokken goedkoper geproduceerd kunnen worden dus wanneer je met een bepaald budget zit, dan is tampondruk de juiste keuze. Het nadeel van een tampondruk is dat je gebonden bent aan een kleiner drukformaat en de bedrukking minder duurzaam is dan wanneer je kiest voor een keramische transfer. Het produceren van een keramische transfer geschiedt in zeefdruk op transfervelletjes. Deze velletjes kunnen wij met water losweken en worden vervolgens handmatig op de mokken geplakt. Zowel bij tampondruk als keramische transfer plaatsen wij de bedrukte mokken in de oven voor een vaatwasmachinebestendig product. Het is echter zo dat bij een transfer, de mokken duurzamer zijn. Dus heb je goede bedrukte mokken nodig voor dagelijks gebruik? Kies dan voor een keramische transfer. Heb je mokken voor promotionele doeleinden nodig? Dan raden wij een tampondruk aan.

Wij gunnen iedereen mooie bedrukte mokken, dus ook kleine aantallen zijn mogelijk!

Je bent al een tijd op zoek naar bedrukte mokken voor op de bedrijfsvloer maar overal schrik je van de grote aantallen? Bij ons is het ook mogelijk om kleine aantallen bedrukte mokken te bestellen, zelfs al vanaf 24 stuks! Er is maar 1 "maar", vraagt iemand aan jou waar deze mooie mokken vandaan komen? Geef dan even aan dat je ze bij Bedrukken.nl besteld hebt :-)

Hoe kan ik mokken met opdruk bestellen?

Ook het bestellen van bedrukte mokken hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Ga naar de mok die jij het mooist vindt, selecteer een aantal, kies het aantal drukkleuren en stuur ons jouw logo. Vervolgens nog even wat NAW gegevens en de bestelling is compleet! Uiteraard wil je eerst even zien hoe de bedrukte mokken met jouw logo er uit komen te zien, daarom sturen wij jou eerst gratis en geheel vrijblijvend een gratis drukproef. Staat het er allemaal goed op? Geef ons een "GO" en wij gaan voor jou aan de slag.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact