Filter
Categorie

Mutsen

Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Mutsen bedrukken

Het voornaamste doel van een muts is het beschermen van je hoofd tegen de kou, echter kun je er ook reclame mee maken. Tijdens de koude wintermaanden maar ook uitvoerende bedrijven met veel werkzaamheden buiten weten wel raad met een muts. Laat je deze mutsen borduren met een logo dan trek je direct aandacht voor je bedrijf. Dus warme oren en opvallend onder de aandacht komen, bijna te mooi om waar te zijn zou je zeggen. Alle mutsen bedrukken of borduren wij goedkoop in eigen huis met jouw logo.
Sorteren op:

Het personaliseren van mutsen met logo

Er zijn verschillende druktechnieken mogelijk om een muts te personaliseren met jouw bedrijfslogo. De meest goedkope optie is een zogenaamde transferdruk waarbij een zeefdruktransfer op de voorzijde van de muts wordt aangebracht door middel van hitte. De mutsen moeten in dat geval wel aan een aantal eisen voldoen om hiervoor geschikt te zijn. Fleece is bijvoorbeeld goed te transferdrukken. Ook zijn sommige mutsen voorzien van een speciaal vlak waar een opdruk op geplaatst kan worden.

Voor de mooiste kwaliteit en uitstraling raden wij een borduring aan. Een logo geborduurd op een muts ziet er uitstekend uit en is ook duurzaam, dat wil zeggen: een borduring zal op termijn niet slijten. Dat kan bij een opdruk wel het geval kan zijn. Ook zijn er mogelijkheden om voorafgaand aan je bestelling een muts te ontvangen met een proefborduring.

Materiaalkeuze

Er zijn verschillende materialen waar mutsen uit gefabriceerd worden, te weten fleece, wol en acryl met thinsulaat. Ben je op zoek naar een goedkope muts, dan zijn fleecemutsen precies wat je zoekt. Die kunnen bedrukt worden door middel van een transfer en ook geborduurd worden. Ben je op zoek naar een goedkope muts met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, dan zijn de acryl versies de juiste keuze in combinatie met een borduursel. Wil je de allerbeste optie op promogebied, dan raden wij een wollen variant aan. Er zijn overigens ook diverse mutsen met een toevoeging van zogenaamd thinsulaat, dit zorgt voor extra warmte en draagcomfort.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact