Filter
Categorie

Mutsen

Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Mutsen bedrukken

Laat je relaties, klanten of collega's niet in de kou staan en geef hen een muts bedrukt met logo! Laat mutsen bedrukken met jouw logo en vergroot je naamsbekendheid. Het logo is namelijk goed zichtbaar en kan tevens worden geborduurd. Mutsen bedrukken wij vanaf 25 stuks en kunnen in overleg met spoed geleverd worden.


Sorteren op:

Mutsen bedrukken met logo

Behalve dat mutsen heerlijk zijn op je hoofd tijdens de koude wintermaanden, zijn het ook uitstekende reclamedragers. Mutsen bedrukken wij op diverse manieren, waarbij de traditionele zeefdruk/transferdruk de meest goedkope wijze is. Is het budget wat groter en wil men een iets stijlvoller en duurzamere muts, dan is een borduring een uitstekende keuze. De borduurprijzen berekenen wij aan de hand van het aantal steken. Een logo die heel vol is, heeft uiteraard meer steken nodig dan bijvoorbeeld een enkele letter of cijfer.

En niet te vergeten een warme muts. Zo ben je goed beschermd tegen de kou. De wintermaanden zijn echt dé maanden waarop je goed voor de dag kunt komen met een ouderwets gebreide of stoere fleece muts. Laat mutsen bedrukken met jouw logo of tekst en geniet van het brede publiek dat jouw geschenk ziet.


Mutsen bedrukken als relatiegeschenk

Tijdens de wintersport is het een herkenbaar kledingstuk. Een felgekleurde muts maakt dat je een punt van herkenning vormt op de berg, krioelend tussen de vele medesporters. Laat daarom mutsen bedrukken met jouw logo. En, niet onbelangrijk, het beschermt je hoofd en oren tegen de kou en de zon. Tussen de bergen kan de zon namelijk heel fel zijn! Maar ook in het dagelijks leven komt de muts goed van pas. Even snel de hond uitlaten is geen pretje als het 6 graden vriest. Een kwartier in de buitenlucht kan toch al gauw voor bevroren oren zorgen!

Bij bedrukken.nl hebben we diverse soorten mutsen op voorraad die snel leverbaar zijn. Mutsen bedrukken kan op een tal van manieren: via transferdruk, door middel van een label of door het logo te borduren. Het is afhankelijk van het materiaal waarvan de muts gemaakt is. De bedrukking van de mutsen vindt plaats in onze eigen drukkerij. Zo kunnen wij goed de kwaliteit waarborgen. Mede hierdoor kunnen wij je ook de beste prijs garanderen. Kijk op de website en kies de muts die het beste bij je past. Vraag een offerte aan en wij doen de rest!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact