Filter
Categorie Naambadges Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Naambadges bedrukken

Bedrukken.nl mag zich specialist noemen op het gebied van bedrukte naambadges. Wij zijn van alle markten thuis waaronder het maatwerk produceren van custom made naambadges voorzien van jouw logo in full colour. Ook een persoonlijke naam kunnen wij graveren op de naambadges. Ook hebben wij goedkope naambadges in ons assortiment waarop jouw logo gedrukt kan worden. Wij bieden de mogelijkheid om goedkoop bedrukte naambadges te bestellen in een kleine oplage. Een levering kan snel, namelijk soms al binnen 2 werkdagen. Voor supersnelle leveringen kun je contact met ons opnemen op 0315-200010.

Sorteren op:

Bevestigingsmogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om naamplaatjes en naambadges te bevestigen waarvan het speldje de meest bekende optie is. Een speldje is goedkoop en is voor veel scenario’s geschikt. Een nadeel is echter dat het ook gaatjes achterlaat in kleding en daar is niet iedereen heel enthousiast over. Een andere optie is een naambadge met een schuifje. Je schuift de naambadge als het ware over het borstzakje van je blouse of colbert en het is prima bevestigd en het grote voordeel; je hebt geen gaatjes in je kleding. De laatste optie die wij overigens ook van harte kunnen aanbevelen, zijn de naambadges voorzien van een oersterke magneet. Hiermee ben je niet afhankelijk van je kledingkeuze en je kleding blijft onbeschadigd. Een nadeel is dat het minder goedkoop is dan de andere twee opties. Maar wat kwaliteit betreft: een uitstekende optie.

Materiaalopties

Er zijn verschillende materiaalopties voor onze naambadges. Voor de custom made maatwerk naamplaatjes maken wij gebruik van hoogwaardig kunststof, dat wij uitsnijden door middel van een lasergravering en vervolgens voorzien van een magneet op de achterzijde. De standaard opties zijn geproduceerd uit bijvoorbeeld aluminium, wat zich weer goed leent om te voorzien van een lasergravering van een logo. Ook zijn er standaard kunststof varianten beschikbaar, deze kunnen wij weer in verschillende PMS-kleuren drukken door middel van tampondruk. Kort samengevat: genoeg keuze dus. Wil je je verder laten adviseren, neem dan contact met ons op.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact