Filter
Categorie Notitieboekjes Filters
Prijs:
€0 €13

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Notitieboekjes bedrukken

Sorteren op:

Bedrukte notitieboekjes bestellen in alle soorten en maten

Als groothandel in relatiegeschenken mag een breed aanbod in allerlei soorten en maten notitieboekjes natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat notitieboekjes bij enkele grote klanten van ons jaarlijks terugkomen omdat uit onderzoek is gebleken dat bedrukte notitieboekjes altijd goed ontvangen worden? Ook niet zo gek want notebooks zijn functionele attributen wat door iedereen gebruikt wordt. Even een notitie maken van een gesprek wat gevoerd is? Gewoon even je notitieboek bij de hand en de aantekening is zo gemaakt. Wanneer het schrijfboek voornamelijk voor aantekeningen gemaakt wordt, dan is gelinieerd papier wel zo handig. Dient er af en toe ook een tekening gemaakt te worden dan hebben wij ook notebooks geschikbaar zonder lijntjes, dus met blanco pagina's. Ook voor technische tekenaars zijn er passende notitieboekjes beschikbaar waarbij gekozen is voor ruitjes papier.

Maten

Notitieboekjes zijn er in verschillende groottes waarvan de meest bekende maat A4 is. Een A4 formaat is zoals iedereen wel weet, vergelijkbaar met de blaadjes die uit de printer komen. In centimeters spreek je in dat geval van circa 224x324 mm. De meest gangbare maat voor notebooks die ingezet worden als promotieartikel of relatiegeschenk is A5. Hieronder de verschillende maten even verder toegelicht:

A4 notitieboek

Voor de fanatieke gebruikers van notitieboeken is een A4 formaat een must-have. Veel ruimte voor aantekeningen op 1 pagina en meestal gelinieerd zorgt ervoor dat je de pagina's overzichtelijk in kunt delen. De meeste A4 notitieboeken zijn met een elastiek dicht te maken waardoor het boek zo goed mogelijk in vorm blijft. Bekijk ons meest populaire A4 notitieboek hier.

A5 notitieboekjes
Het officiële formaat voor A5 is 210x148 milimeter, dit is tevens het meest bestelde formaat notitieboekjes in ons assortiment. A5 is praktisch qua grootte en er is nog steeds meer dan voldoende ruimte voor de gemiddelde gebruiker. Een A5 formaat notebook wordt vaak weggegeven als relatiegeschenk op beurzen of tijdens een bedrijfsbezoek van een accountmanager. Dit notitieboekje stelt je dan overigens direct in de gelegenheid om alles wat besproken is, vast te leggen op schrift. De meeste A5 notitieboekjes zijn uitgevoerd met lijntjes.

A6 pocket notebooks
De naam zegt het al; een A6 formaat (148x105 mm.) notebook past qua grootte in een gemiddelde broekzak/jaszak en is daardoor eenvoudig te transporteren. Vergis je echter niet in deze kleine notitieboekjes, er kan nog steeds een grote hoeveelheid informatie in beschreven worden en het grote voordeel, je hebt het boekje altijd zo bij de hand.

Het drukproces van notitieboekjes

Ook interessant om te weten is hoe notitieboekjes nu eigenlijk bedrukt worden. Op de eerste plaats gaat onze liefde voor bedrukte notitieboekjes zo ver, dat wij er heel goed voor zorgen, dus alle notitieboekjes drukken wij in onze eigen drukkerij. Wij nodigen jou dan ook van harte uit om een keer te komen kijken. De meeste notitieboeken drukken wij door middel van tampondruk en zijn geschikt om in 1 of meerdere opdrukkleuren te drukken. Het drukformaat van tampondruk is voor de meeste doeleinden perfect, wij kunnen ons echter voorstellen dat er ook bedrijven zijn die de voorkeur geven aan een groot drukformaat. In dat geval zou zeefdruk uitkomst bieden en geeft tevens een prima resultaat. Maar ook voor het drukken van full color notitieboekjes hebben wij een oplossing, via onze digitale printer kunnen wij de notebooks op de cover voorzien van een full color bedrukking.

Milieuvriendelijke recycle notitieboekjes bestellen

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, is de voornaamste grondstof voor het produceren van papier hout. Het komt er dus op neer dat er bomen gekapt worden om papieren producten waaronder notitieboekjes te produceren. Wij als maatschappelijk verantwoorde groothandel maken daarom voor onze eigen notitieboekjes voornamelijk gebruik van notebooks voorzien van recycle papier waardoor het notitieboekje als relatiegeschenk tegelijkertijd een milieuvriendelijk karakter krijgt. Het volgende A6 notitieboekje is uit recycle papier geproduceerd.

Notitieboekjes snel geleverd

Heb je op het laatste moment nog behoefte aan notitieboekjes als relatiegeschenk maar is het eigenlijk te kort dag om te bestellen? Nou, niet bij Bedrukken.nl hoor! Wij kunnen onbedrukte notitieboekjes nog dezelfde dag versturen zodat je ze de volgende dag in huis hebt of je kunt ze komen afhalen dan heb je ze helemaal snel. Heb je liever bedrukte notitieboekjes met spoed nodig? Dan kunnen wij jou binnen 2 werkdagen uit de brand helpen. Wij raden wel aan om spoedgevallen even door te spreken met 1 van onze collega's.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact