Filter
Categorie

Placemats

Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Placemats bedrukken

Sorteren op:

Placemats bedrukken met logo

Een diner extra aankleden en tegelijkertijd reclame maken namens je bedrijf/instelling? Leg bedrukte placemats voorzien van logo neer en maak van je etentje een onvergetelijke gebeurtenis. Placemats bedrukken we in onze eigen hypermoderne drukkerij.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte placemat ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door placemats met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope placemats voldoende op voorraad. Alle placemats bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Placemats bedrukken als relatiegeschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte placemats als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de placemats met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de placemats worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken placemats nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om placemats met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de placemats bedrukken met jouw logo of reclametekst.

Heb je vragen over placemats bedrukken? Neem dan contact op met Bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte placemats. Bestel nu snel placemats als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact