Filter
Categorie

Potloden

Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Potloden bedrukken

Sorteren op:

Potloden bedrukken met logo

Bedrukte potloden zijn uitstekend om je product of dienst extra kracht bij te zetten. Als promotiemateriaal doen potloden met logo het altijd goed. Ze zijn goedkoop in de aanschaf en hebben een groot bereik. Daarnaast zijn potloden erg praktisch en is de daarmee geschreven tekst uitgumbaar, iets wat een pen niet heeft. Verder heeft potloden bedrukken het voordeel dat ze breed ingezet kunnen worden. Of je nu op een beurs staat of aanwezig bent op een festival, potloden met logo kun je overal uitdelen. Al vanaf een paar eurocent kun je een potloden bedrukken. Dit kan geheel naar jouw smaak. In jouw favoriete kleur potloden bedrukken met je eigen logo of tekst. Informeer gerust naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van potloden bedrukken.


Potloden bedrukken als relatiegeschenk

Potloden bedrukken of graveren, personaliseren met eigen tekst of logo. Potloden bedrukken ter promotie van je merk. Wij bedrukken potloden goedkoop en snel. Bedrukking vindt plaats in eigen drukkerij. Potloden bedrukken als relatiegeschenk zijn goedkoop en effectief als promotiemiddel. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je nog vragen over het bedrukken van potloden? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Zij staan tijdens kantooruren voor je klaar: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact