Filter
Categorie

Powerbanks

Filters
Prijs:
€0 €33

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Powerbanks bedrukken

Ben je opzoek naar powerbanks om jouw relaties van een beetje extra energie te voorzien of wil je gewoon net dat beetje extra power om je merk nog verder te versterken? Dan hebben wij wat jij zoekt en kunnen wij de powerbanks nog bedrukken met jouw logo ook. Er zijn verschillende uitvoeringen en materialen met hun eigen druktechniek. Een kunststoffen powerbank drukken wij door middel van tampondruk. Een metalen powerbank voorzien wij van een lasergravering en ook de houten powerbanks kunnen wij fraai graveren met jouw logo. Heb je nog vragen lees dan onderaan de pagina verder of neem gerust contact met ons op via de mail: info@bedrukken.nl of bel ons: 0315-200010. Onze verkoopmedewerkers staan altijd voor je klaar om je van het beste advies te voorzien.
Sorteren op:

Assortiment powerbanks

Bij Bedrukken.nl hebben wij een divers aanbod van powerbanks. Zo zijn er powerbanks van hout, aluminium en kunststof. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan verschillende capaciteit van de powerbanks, zo hebben wij powerbanks van 22000 mAh waardoor jij je relatie kan verblijden met een kleine powerbank die prima geschikt is om een telefoon op te laden tot super krachtige powerbanks van 11000 mAh waarmee je meerdere malen je telefoon en tablet kan opladen. Voor de beeldvorming, met een 4000 mAh powerbank kun je een iphone X ongeveer anderhalf keer opladen. Binnen ons assortiment hebben wij ook powerbanks die worden opgeladen door middel van zonne-energie. Deze powerbanks zijn voorzien van zonnecellen (klein zonnepaneel) en hebben een milieuvriendelijk karakter.

Waarom een bedrukte powerbank als relatiegeschenk?

Het gebruik van een smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en iedereen weet dat het soms best lastig kan zijn wanneer je bent vergeten je apparaten op te laden of wanneer de accu leeg raakt na intensief gebruik. Wanneer jij je relaties wil behoeden voor de zorgen van een lege batterij is een powerbank een uitermate geschikt geschenk. Wanneer je de powerbank laat bedrukken heb je niet alleen een functioneel geschenk maar ook nog eens een goede manier om jouw logo regelmatig weer in beeld te brengen waardoor klantretentie een stuk makkelijker wordt.

Welke druktechnieken zijn er voor het bedrukken van powerbanks?

Voor de bedrukking van powerbanks zijn er verschillende mogelijkheden die worden gebruikt, grotendeels afhankelijk van het formaat en het materiaal van de powerbank. De meest voorkomende manier van bedrukking is tampondruk. Het voordeel van tampondruk is dat hiermee logo’s in meerdere kleuren te bedrukken zijn en dat het een relatief snelle drukmethode is. Het nadeel is echter dat er bij tampondruk een relatief klein maximaal drukformaat mogelijk is. Wanneer er een groter oppervlak bedrukt moet worden in meerdere kleuren dan wordt er overgegaan naar full color bedrukking. Dit kost echter meer tijd en is duurder dan tampondruk. Tot slot kunnen powerbanks ook gegraveerd worden, hiermee wordt door middel van een laser de toplaag van het product weggebrand om zo het logo in het product te graveren. Hoewel dit een hele stijlvolle uitstraling geeft is lasergravering geen bedrukking en neemt het logo de kleur van het onderliggende materiaal aan, hierdoor kan een logo dus niet in een gewenste kleur op de powerbank komen. Daarnaast is het afhankelijk van het materiaal van de powerbank welke drukmethode mogelijk is, zo is de hechting van de inkt niet geschikt voor een houten powerbank en kan deze alleen gegraveerd worden. Wil je meer weten over de verschillende druktechnieken, kijk dan hier.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact