Promotie voor studenten - een interessante doelgroep!

Promotie voor studenten - een interessante doelgroep!

Wanneer studenten hun studie met succes hebben afgerond, wordt dat hoogtepunt uiteraard gevierd. Het slagen van een student is dan ook een hele gebeurtenis, die vaak in een feestelijk jasje wordt gestoken. Familie en vrienden worden uitgenodigd om het grote moment tot in de late uurtjes met elkaar te vieren.

Jouw logo op een fraai geschenk!

Als bedrijf kun je hier op inspelen. Studenten die promoveren, zijn vaak het brein van de toekomst. Ze hebben kennis van zaken en kunnen wellicht iets voor je bedrijf betekenen. Je kunt in ze investeren door bijvoorbeeld een mooi cadeau als notitieboekjes met logo te geven. Uiteraard kan je deze bij Bedrukken.nl in prachtige kwaliteit laten bedrukken met je bedrijfslogo – of spontane tekst met logo.

Een mooi moment om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen...

Deze studenten staan vaak op het punt om de arbeidsmarkt op te gaan en wellicht nog meer onderzoek te verrichten. Ze kunnen een aanwinst betekenen voor je bedrijf en met zo’n relatiegeschenk kan je op het juiste moment hun aandacht trekken. Bovendien komt je logo zo ook onder de ogen van al die familieleden, vrienden en kennissen, waardoor je tijdens de promotie van de student je eigen bedrijf ook nog even promoot! Investeer in de toekomst van je bedrijf door op het juiste moment een wellicht toekomstige relatie van je bedrijf op de hoogte te stellen!

Sorteren op: