Filter
Categorie

Reistassen en koffers

Filters
Prijs:
€5 €24

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Koffers bedrukken

Koffers bedrukken met logo

Een koffer die mee gaat op reis is een opvallende reclamedrager met wereldwijd bekijks. Laat koffers bedrukken met logo ter promotie van je bedrijf. Ons assortiment bestaat uit koffer in een tal van vormen en maten.

Koffers bedrukken in eigen drukkerij

Koffers bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse koffers die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten.

Een bedrukte koffer wordt in eigen drukkerij gedrukt en snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling sturen wij een gratis drukvoorstel, waarop een schets staat van de bestelde koffer. Het bestellen van bedrukte koffers kan in 4 stappen:

  1. Kies je favoriete koffer
  2. Kies de bedrukking
  3. Upload je logo
  4. Koffer bestellen

Voor vragen over koffers bedrukken kun je altijd terecht bij onze medewerkers. Zij zitten tijdens kantooruren voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op met: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact