Filter
Categorie

Rugzakken

Filters
Prijs:
€0 €46

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Rugzakken bedrukken

Draagbare reclame, het is misschien wel één van de meest efficiënte manieren om je naamsbekendheid te vergroten. Rugzakken bedrukken met logo zijn een perfect voorbeeld van deze vorm van reclame maken. Ze worden immers op de rug gedragen en bevinden zich daardoor in het zichtveld van de mensen om zich heen. Een rugzak met logo zal dan ook door menig oog worden waargenomen. Reclame maken wordt op deze manier wel erg eenvoudig.

Sorteren op:

Rugzakken bedrukken met logo

Rugzakken bedrukken is naast erg effectief ook nog eens goed betaalbaar. Neem bijvoorbeeld deze goedkope rugzakjes met logo uit non woven materiaal. Deze is zeer scherp geprijsd en één van de favorieten van onze klanten. Maar ook de bedrukte polyester rugzak is een goede optie. Deze heeft qua look en feel veel weg van de non woven tas. Bij Bedrukken.nl bieden we je een enorm assortiment aan verschillende rugzakken. Naast verschillende modellen en kleuren, heb je ook nog de keuze uit verschillende stoffen. Denk hierbij aan nylon, polyester, non woven, canvas, katoen en ga zo maar door. Het kan haast niet anders dan dat je hier een rugzak vindt die aansluit bij de wensen van jouw business. Laat je gekozen rugzakken bedrukken met je eigen tekst of logo, en het maken van reclame kan beginnen.

Rugzakken bedrukken in eigen drukkerij

In onze eigen drukkerij kunnen wij rugzakken met grootse precisie behandelen. Doordat we de beschikking hebben over geavanceerde apparatuur, kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Onze drukkers hebben jarenlange ervaring en weten hierdoor precies hoe zij rugzakken moeten behandelen. Ze gebruiken enkel de best beschikbare inkten en voeren tevens een constante kwaliteitscontrole uit. Hierdoor ben je verzekerd van in topconditie verkerende bedrukte rugzakken.

Bij ons krijg je ook altijd een gratis drukvoorstel voorafgaand aan je bestelling. Via een drukvoorstel geven we je een impressie van hoe jouw rugzakken met logo eruit komen te zien. Zo maak je altijd de juiste keuze. Een groot deel van ons assortiment hebben wij op eigen voorraad, en kunnen wij dus razendsnel leveren. In overleg kunnen spoedzendingen soms zelfs binnen 48 uur geleverd worden.

Wil je meer informatie over rugzakken bedrukken, of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam. Wij zijn bereikbaar middels telefoon, e-mail, social media of via de chat.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact