Filter
Categorie

Schoenentassen

Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Schoenentassen bedrukken

Sorteren op:

Schoenentassen bedrukken met logo

Handel je in schoenen of heb je een connectie met schoeisel? Dan zijn schoenentassen als relatiegeschenk een perfect promotiemiddel. Schoenentassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij met jouw logo of tekst.

Schoenentassen zijn niet aan praktisch voor het opbergen van schoenen maar ook wordt jouw bedrukte logo iedere keer onder de aandacht gebracht. De schoenentas is ook een leuk weggevertje voor sponsoren van sportevenementen.


Schoenentassen bedrukken wij in eigen drukkerij

Doordat wij schoenentassen bedrukken in eigen moderne drukkerij kunnen we erg snel schakelen. We kunnen schoenentassen snel en tegen een scherpe prijs leveren. Daarnaast voeren we constante kwaliteitscontroles uit zodat we 100% kwaliteit kunnen garanderen.

Voor meer informatie over schoenentassen bedrukken neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder met de keuze van jouw schoenentassen en de geschikte druktechniek.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact