Filter
Categorie

Schrijfmappen

Filters
Prijs:
€0 €32

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Schrijfmappen bedrukken

Sorteren op:

Schrijfmappen bedrukken met logo

Schrijfmappen bedrukken kan zowel op de voor- als achterzijde. Een tekst of logo kan subtiel, maar ook groot bedrukt worden. Een schrijfmap heeft een dusdanig drukoppervlak, dat er veel mogelijk is. Ook kan er bij leren schrijfmappen voor gekozen worden om jouw logo te blinddrukken. Met deze techniek wordt de gekozen opdruk als het ware in het leer gestanst. Daarnaast hebben wij ook schrijfmappen met metalen accenten, die naar wens gegraveerd kunnen worden. Schrijfmappen met logo zijn een veelzijdig relatiegeschenk, ze zijn handig voor personeel, ideaal voor op beurzen, evenementen en bijeenkomsten en voor je naamsbekendheid.

Schrijfmappen bedrukken in eigen drukkerij

Schrijfmappen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en een scherpe prijs garanderen. Doordat wij ook tal van schrijfmappen op voorraad hebben kunnen we erg snel leveren. Indien je nog vragen hebt omtrent schrijfmappen bedrukken neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact