Filter
Categorie

Shirts

Filters
Prijs:
€1 €10

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Shirts bedrukken

Een van de meest verkochte promotieartikelen wereldwijd zijn bedrukte T-shirts met logo. Wist je dat? En eigenlijk ook niet zo gek, want shirts zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is altijd wel iets wat bij je past, een ronde hals, V-hals of liever een long-T. De keuze is gigantisch. De shirtjes bedrukken wij met jouw logo of tekst in eigen drukkerij voor het mooiste resultaat. Omdat bedrukte shirts in de meeste gevallen ingezet worden als promotieartikel, mag het niet te veel kosten. Onze shirts met logo kunnen wij goedkoop leveren doordat ons kanaal zo kort mogelijk is. Ondanks dat onze shirts goedkoop zijn en snel geleverd kunnen worden, gaat dit niet ten koste van de service. Wist je dat je gratis een digitale drukproef van ons kunt krijgen ter beoordeling? En dat wij ook mogelijkheden bieden zodat je pasmaten kunt bestellen? Neem contact op met Rik om de mogelijkheden te bespreken op 0315-200010.

Sorteren op:

Bedrukte shirts – de drukposities

De meest voorkomende drukpositie is een opdruk op de voorzijde en dan veelal op de borst. Ook een combinatie van logo bedrukking op zowel de borst als rug zie je steeds vaker. Het voordeel van een shirt is ook dat er veel mogelijkheden zijn. Werk je bijvoorbeeld met sponsors dan is een logo van de hoofdsponsor op het shirt de meest logische drukpositie. Is er daarnaast nog sprake van diverse sub-sponsoren dan is de achterzijde van jouw shirt ook een uitstekende positie. Nu kunnen wij ons ook voorstellen dat er nog een pay-off op een mouw geplaatst moet worden, ook dit is geen enkel probleem. Maak opvallende reclame voor jouw evenement of bedrijf met bedrukte T-shirts en geef jouw doelgroep ook nog iets tastbaars mee. Ook het volledig full-colour drukken van een compleet shirt door middel van sublimatie is tegenwoordig mogelijk.

T-shirts met logo bedrukt – de druktechnieken

Voor het shirts bedrukken zelf zijn er veel druktechnieken mogelijk, wij gaan hier beknopt uitleg over geven. Wil je je bedrukte shirts zo goedkoop mogelijk, dan is zeefdruk een uitstekende optie en heeft ook nog eens prima uitstraling. Wist je dat zeefdruk de meest gebruikte druktechniek voor shirts wereldwijd is? Een andere veelvoorkomende druktechniek is transferdruk. Deze druktechniek gebruiken wij voornamelijk wanneer het materiaal van het shirt te grof is om rechtstreeks te drukken. Heb je luxe shirts, dan kunnen wij een borduring van harte aanbevelen. Ook shirts borduren wij in eigen drukkerij.

Shirtjes bestellen – welke uitvoeringen zijn er?

De meest verkochte variant is een shirt met korte mouwen en ronde hals. Toch is de mode in het algemeen ook steeds belangrijker en wordt er goed naar de kwaliteit en uitstraling gekeken. Sterk in opmars zijn dan ook de shirts met een v-hals, net even iets sportiever dan een ronde hals. Qua taille is er ook een verschuiving, waarbij shirts eerder ruim mochten vallen, hecht men nu ook veel waarde aan slim-fit shirts. Ook kleine accenten zoals een kleurtje in een biesje zie je steeds vaker terug. Er is ook onderscheid in uitvoering tussen mannen en vrouwen al kun je ook voor unisex modellen kiezen. Wat betreft drukkosten maakt het overigens niet uit wat voor en uitvoering je kiest. Ben je op zoek naar een specifiek model T-shirt bedrukt met logo, neem dan contact met ons op.

Het inzetten van bedrukte shirts

Iedereen heeft wel een keer een bedrukt shirt gedragen namens een instelling, bedrijf of evenement. Denk maar eens aan de avondvierdaagse bij kinderen, een groot feest waarbij alle kinderen er goed verzorgd bijlopen in een bedrukt shirtje. Of denk aan grote festivals zoals de Zwarte Cross waar je ook veelvuldig shirts met opdruk ziet. Maar ook als bedrijfskleding bij bedrijven zie je met regelmaat een shirt met bedrijfslogo gedrukt op de borst voorbij komen. Bedrukte shirts bestellen? Eenvoudig bij Bedrukken.nl!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact