Filter
Categorie

Shirts

Filters
Prijs:
€1 €10

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Shirts bedrukken

Op zoek naar herkenbaarheid op evenementen, open dagen of beurzen? Kies dan voor shirts bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Onderscheid jezelf van de bezoekers en zorg ervoor dat jouw logo overal zichtbaar is. Shirts bedrukken we al vanaf €1,53 en vanaf 50 stuks. Uiteraard beschikken we ook over modellen die we bedrukken vanaf 10 of 25 stuks. Bekijk hieronder ons ruime assortiment.


Sorteren op:

Shirts bedrukken met logo

Shirts bedrukken met logo zijn extreem populair als promotieartikel. Je ziet ze dan ook vaak terug op beurzen, evenementen, festivals en bijeenkomsten. Vaak worden bedrukte shirts gedragen door medewerkers van een bedrijf. Bijvoorbeeld om herkenbaar te zijn voor hun klanten of om de naamsbekendheid van hun business te vergroten. In ons assortiment t-shirts vind je grote merken zoals Slazenger en Santino. De meeste van deze t-shirt worden bij voorkeur gedrukt middels de zeefdruk-methode. Dit is een specifieke druktechniek die zeer geschikt is voor het personaliseren van textiel.


Shirts bedrukken in eigen drukkerij

Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij, kunnen we shirts bedrukken in een razendsnel tempo. Je hebt je bestelling hierdoor altijd tijdig in huis. Een ander voordeel van een eigen drukkerij is dat we continue een kwaliteitscontrole kunnen uitvoeren. Hierdoor blijft de kwaliteit van de bedrukking van jouw logo gewaarborgd. Daarnaast ben je voor de scherpste prijzen bij ons aan het juiste adres!


Shirts bedrukken van topkwaliteit

Kies je voor kwaliteit en precisie? Twijfel niet langer en laat jouw shirts bedrukken door Bedrukken.nl. Maak hierboven keuze uit ons ruime assortiment. En vraag eenvoudig een offerte aan. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen en je ontvangt altijd een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact