Filter
Categorie

Slippers

Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Slippers bedrukken

Ben je op zoek naar slippers die all-over bedrukt kunnen worden met jouw logo of reclame en bij voorkeur ook nog in een klein aantal? We bieden verschillende soorten aan in diverse frisse kleuren, die we niet alleen snel maar ook tegen een scherpe prijs leveren. Om een goede kwaliteit van de bedrukkingen te kunnen leveren, worden de slippers in onze eigen moderne drukkerij voorzien van een opdruk. Bij ons kun je je bedrukte slippers ook nog zelf samenstellen, kies de kleur van de zool, daarna het bandje en lever je opdruk aan. Wij produceren jouw slippers dan op maat. Wat betreft onze drukkerij; je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen, zodat je kunt zien hoe jouw slippers bedrukt worden. Vragen of advies nodig? We zijn bereikbaar op 0315-200010. We staan je graag te woord!

Een gratis monster ontvangen?

Wij vinden service erg belangrijk en willen er zeker van zijn dat je jouw bestelling met vertrouwen in onze handen legt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis sample aan te vragen en zelf kunt kijken hoe de kwaliteit is. Ook kun je makkelijk zien of de kleur op onze site overeenkomt met de kleur in werkelijkheid, zodat je bij ontvangst van de slippers niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij maken we een gratis drukvoorstel voor je. Dan krijg je een goed beeld van hoe jouw logo op de slippers eruit komt te zien.

Slippers: inzetbaar voor veel doeleinden

Slippers met logo draag je natuurlijk vooral in de zomermaanden, als het lekker zonnig weer is. Maar ook op andere momenten zijn slippers heel handig. Denk bijvoorbeeld aan festivals, waar het heerlijk is om in plaats van warme schoenen luchtige slippers te dragen. En tijdens een dagje strand of bezoek aan het zwembad mogen slippers uiteraard niet ontbreken. Ga je binnenkort trouwen? Dan komen slippers zeker van pas. Slippers uitdelen aan jouw gasten is een goed idee. Deze traditie is overgewaaid uit Brazilië en inmiddels ook in Nederland heel normaal. De hele avond dansen op flip-flops in plaats van hoge hakken, hoe ideaal is dat?

Slippers met opdruk

Wij bedrukken de slippers middels zeefdruk en doen dat in maximaal één kleur. We hebben diverse soorten in ons assortiment en zijn in staat om de hak, all-over zool of het bandje te bedrukken met logo. Doordat we een aantal soorten op eigen voorraad hebben, kunnen we razendsnel leveren – soms wel binnen 48 uur. Ook is het mogelijk om de opdruk zelf samen te stellen. Het voordeel van een bedrukking aan de bovenzijde is dat deze ook tijdens het dragen van het schoeisel zichtbaar is. Jouw logo altijd mooi in beeld dus! De slippers kun je ook zelf samenstellen. Kies de kleur van de zool en het bandje.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact