Filter
Categorie

Speelkaarten

Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken met logo

Speelkaarten bedrukken wij door middel van offset op de speelkaarten zelf. Op deze manier bevat elke speelkaart een opvallend logo en wordt er reclame gemaakt namens jouw organisatie of bijvoorbeeld klaverjasvereniging. Een kaartspel kan ook geleverd worden in een kunststoffen doosje of ander soort verpakking. In het geval van een kleiner budget is het dan ook mogelijk om alleen het doosje te laten bedrukken. De techniek die gebruikt wordt voor het drukken van speelkaarten is "offset". Deze techniek is uitermate geschikt voor papier. Doosjes bedrukken wij door middel van tampondruk.

De spanning is om te snijden. Voor je liggen twee gesloten kaarten: een koning en een zeven. De vijfde gemeenschappelijke kaart wordt omgedraaid. Een koning, yes! Je werpt een blik op je medespelers. Aan hun gezichten is niets af te lezen. Zouden hun kaarten nog beter zijn? Ga je mee met de inzet, verhoog je of houd je het voor gezien? Je waagt de gok en verhoogt de inzet met twee fiches. Eén van je medespelers past, de andere drie gaan mee. De spelronde is voorbij en de kaarten worden opengedraaid. Met een grijns draai je jouw kaarten om, de koning en de zeven. Four of a kind! Je medespelers kreunen en schuiven hun fiches naar jou toe. ‘Volgende keer beter, jongens,’ zeg je met een lach.

Een spelletje poker staat garant voor een gezellige en spannende avond. Als je niet van poker houdt, zijn er nog tientallen andere spellen die je kunt spelen met kaarten. Een kaartspel is een veelzijdig en leuk cadeau dat voor elke doelgroep geschikt is. Kortom; het ideale relatiegeschenk of premium.

Bedrukken.nl heeft een uitgebreid assortiment aan kaartspellen. Van een traditionele speelkaartenset in een duurzaam houten doosje tot een kaartenset met een grappige vorm. Wij hebben zelfs luxe pokersets. Onze kaartspellen zijn van de hoogste kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd, zoals je van ons gewend bent.

Speelkaarten kaarten bedrukken als relatiegeschenk

Bij Bedrukken.nl kun je al je relatiegeschenken en premiums laten bedrukken in onze moderne drukkerij. Speelkaarten bedrukken met logo is uitermate geschikt als weggevertje op beurzen en evenementen. Speelkaarten bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of slogan zijn een perfecte manier om het bedrijf te promoten. Bedrukte kaartspellen mogen bij de promotie van jouw bedrijf zeker niet ontbreken.

Er kan een grote variëteit aan spelletjes gespeeld worden met de oude vertrouwde speelkaarten. Pesten, bridgen, het populaire pokeren en ga zo maar door. Kaartspellen zijn handzaam verpakt, dus neemt men deze gemakkelijk mee. Dit is dan ook een populair relatiegeschenk. Het geschenk wordt lang bewaard, is goedkoop in de aanschaf en ligt lang in het gezichtsveld van de spelers tijdens het spelen van een spelletje. Een verstandige keuze dus, om jezelf of je relaties te verblijden met door jou bedrukt kaartspel!


Speelkaarten bedrukken in tal van uitvoeringen

Via Bedrukken.nl kun je verschillende uitvoeringen van speelkaarten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Om origineel voor de dag te komen kun je bijvoorbeeld kiezen voor de speelkaarten in leuke vorm.

Of wat dacht je van een set speelkaarten, verpakt in een strak houten doosje. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een set speelkaarten, inclusief kunststof doosje. Zowel de achterkant van de speelkaarten, als de verpakking van de set wordt bedrukt met je bedrijfslogo. Je kunt het logo mooi in full colour laten schitteren, tijdens die leuke spelervaring van je relaties.

Bedrukken.nl kan je scherpe prijzen voor kwalitatief goede artikelen bieden, omdat wij een groothandel zijn. Kwaliteit en een goede prijs kunnen dus wel degelijk hand in hand gaan. Selecteer een kaartspel dat goed bij je relaties past, of snuffel eens lekker rond tussen de andere spellen die je door Bedrukken.nl kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo! Heb je nog vragen over speelkaarten bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact