Filter
Categorie Spiegeltjes Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Spiegeltjes bedrukken

Spiegeltjes bedrukken met logo

Spiegeltjes bedrukken wij door middel van tampondruk. Bij de meeste spiegels krijgen onze inkten direct hechting. In sommige gevallen dient er een voorbehandelingsproces aan vooraf te gaan met een speciale substantie (een soort ontvetter). Voorafgaand aan het drukken ontvang je een drukvoorstel ter controle. Na goedkeuring van deze werktekening, gaan wij films maken die vervolgens op een cliché gezet worden. Dit cliché kan vergeleken worden met een soort stempelkussen, waarbij inkt in de te drukken vorm van je logo loopt. Een speciale tampon zal op dit cliché terecht komen en de vorm van het logo opnemen waarna het op spiegeltjes gedrukt kan worden. Na een droogproces zijn de bedrukte spiegels klaar ter promotie van je merk of bedrijf.

In diverse branches zijn spiegeltjes van essentieel belang. Denk aan schoonheidssalons en kapperszaken. Niet alleen ter plekke, maar ook om weg te geven. Spiegeltjes bedrukken met logo of naam kan door iedereen worden gebruikt en jouw naam zal veelvuldig worden gezien. Goed voor het verhogen van de naamsbekendheid dus, maar een bedrukte spiegel doet het ook goed als klantenbinder.

Spiegeltjes bedrukken als relatiegeschenk

Het is van groot belang om de klanten die over de vloer komen te binden met een goed product. Maar ook het verhogen van de gunfactor werkt, waarbij een relatiegeschenk in de vorm spiegeltjes bedrukken met logo een prima keuze is. Binnen ons assortiment kunnen wij diverse soorten spiegeltjes bedrukken, bijvoorbeeld een dubbele spiegel of met vijltje. Voor alle spiegeltjes geldt dat ze voorzien kunnen worden van een logo of reclametekst.

Bedrukken.nl heeft een selectie gemaakt van kwalitatief goede spiegeltjes die goed te voorzien zijn van bedrukking. In ons assortiment vind je beslist iets naar wens. En daarna vraag je eenvoudig een offerte op., vrijblijvend uiteraard. Heb je nog vragen over spiegeltjes bedrukken? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij vertellen je alles over onze materialen en druktechnieken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact