Filter
Categorie

Strandballen

Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Strandballen bedrukken

Sorteren op:

Strandballen bedrukken met logo

Strandballen bedrukken om je promotiecampagnes tijdens de zomer extra kracht bij te zetten. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten strandballen. Een geschikt exemplaar vinden is dan ook zo gebeurd. Vervolgens bepaal je zelf hoe je de opblaasbare strandbal verder vorm gaat geven. Twijfel je hier nog over? Dan staan onze specialisten klaar om je verder te helpen. Wij zorgen ervoor dat jij met de perfecte bedrukte strandbal naar huis gaat.

Strandballen bedrukken om tijdens de zomer je naamsbekendheid een flinke boost te geven. Het is het perfecte promotieartikel tijdens de zomermaanden. Een bedrukte strandbal is makkelijk mee te nemen, kan door iedereen gebruikt worden en is waterbestendig. Dit maakt het een zeer veelzijdig reclameartikel. Doordat een strandbal rondom voorzien kan worden van tekst of logo, trekt hij veel aandacht. Hierdoor zal je naamsbekendheid stijgen en zullen de conversies gaan toenemen. Een strandbal met logo is vooral effectief wanneer hij ingezet wordt tussen grote groepen mensen: aan het strand of in een zwembad. Op deze manier maak je maximaal gebruik van het product als marketingtool. En met een beetje mazzel gaat je bedrukte strandbal de hele wereld over. Bijvoorbeeld als men de bal meeneemt op vakantie.


Strandballen bedrukken in eigen drukkerij

Bedrukken.nl heeft alle benodigdheden in huis om geheel naar smaak jouw strandballen te bedrukken. Strandballen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hierdoor hebben wij volledige controle over het proces en kunnen we sneller leveren. Dit maakt ons betreft strandballen bedrukken een unieke speler in de markt. Doordat wij tevens de beschikking hebben over een eigen voorraad kunnen we snel leveren.

De strandballen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en alle strandballen bedrukken wij met logo of bedrijfsnaam. Heb je nog vragen over strandballen bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten, zij vertellen je alles over de materialen en druktechnieken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact