Filter
Categorie

Tassen

Filters
Prijs:
€0 €79

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tassen bedrukken

Sorteren op:

Tassen bedrukken met logo

Winkeleigenaren zetten het steeds vaker in; tassen bedrukken met logo. Maar ook sportverenigingen doen het steeds vaker. Sporttassen bedrukken voor de voetbalclub of voor iedere nieuwe klant van de sportschool. Tassen bedrukken is een uitstekend promotiemiddel. Daarnaast is het praktisch voor de ontvanger.

Iedere business heeft een andere doelgroep en vereist een andere soort tas. Om de juiste keuze te maken kunnen onze specialisten je vrijblijvend van advies voorzien. Daarnaast krijg je bij het bedrukken van tassen altijd een gratis drukvoorstel en gratis sample. Hierdoor krijg je voorafgaand aan je bestelling al een goed beeld van het eindresultaat. Zo weet je zeker dat de tassen met logo voldoen aan jouw wensen.


Tassen bedrukken van topkwaliteit

Laat je tassen bedrukken bij Bedrukken.nl dan ga je voor topkwaliteit. De tassen worden zorgvuldig bedrukt door onze eigen specialisten in eigen drukkerij. Een perfect eindresultaat staat daarom bij ons voorop. Maak keuze uit een ruim assortiment tassen:

Tassen bedrukken als relatiegeschenk

Een tas met opdruk is natuurlijk leuk, maar welke past nu het beste bij jouw organisatie? De veelzijdigheid van ons assortiment kan er soms voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zitten onze collega's iedere werkdag voor je klaar om samen met jou de juiste keuze te maken op gebied van tassen bedrukken.

De tassen met logo kunnen vervolgens op een breed scala aan activiteiten ingezet worden. Supermarkten zullen kiezen voor draagtassen om deze in te zetten bij het doen van boodschappen. Sportscholen daarentegen zijn eerder geneigd naar rugzakjes waar leden hun handdoek en bidon in kunnen doen. Tassen met logo zien we eigenlijk overal. Kortom tassen bedrukken is een populaire en efficiënte manier van reclame maken.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact