}
Filter
Categorie

Tassen

Filters
Prijs:
€0 €87

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tassen bedrukken

Sorteren op:

Tassen zijn overal inzetbaar

Een van de beste productgroepen van Bedrukken.nl zijn tassen en dat is ook niet zo gek want tassen kunnen overal voor gebruikt worden. Of je nou naar de winkel gaat en bij je aankoop een functionele tas cadeau krijgt of je bezoekt een beurs en krijgt daar een leuke draagtas (veelal met opdruk) voorzien van allerlei leuke hebbedingetjes en documentatie. Sinds een paar jaar zijn tassen populairder dan ooit en dat komt mede door het feit dat de plastic tasjes niet meer te pas en te onpas weggegeven mogen worden met het oog op het beschermen van het milieu. Tassen zijn er in alle soorten en maten, van trolley tot rugtas of van draagtas tot en met een sporttas.

Materialen

Nylon, polyester, non woven, katoen en ga zo maar door. Er zijn vele materialen denkbaar die gebruikt worden voor het produceren van tassen en wij kunnen ons goed voorstellen dat de gemiddelde gebruiker niet op de hoogte is van alle voor- en nadelen van de diverse fabrikaten. Derhalve hier een overzicht van de verschillende materialen met haar eigenschappen:

Katoen

Een van de meest bekende materialen is katoen, een plantaardige vezel die komt van de pluizen van een katoenplant. Het feit dat katoen van de katoenplant komt en er tijdens productie slechts 10% van het materiaal bij verwerking verloren gaat, maakt dat het een zeer milieuvriendelijk materiaal is en nog erg stevig ook. Bij het spinnen hechten de vezels (ondanks het gladde oppervlak) goed aan elkaar. Katoen heeft oorspronkelijk een natuurlijke kleur maar kan ook geverfd worden in vrijwel iedere kleur. Door de eigenschappen van katoen is het mogelijk om katoenen tassen rechtstreeks te zeefdrukken in 1 of meerdere opdrukkleuren. Er hoeft dus geen sprake te zijn van transferdruk wat weer prijziger is dan gewone zeefdruk. Overigens is nog belangrijk te vermelden dat katoen en linnen vaak onder dezelfde noemer gaan, echter is linnen geproduceerd uit een andere fiber dan katoen. De kwaliteit van katoen wordt uitgedrukt in "grams". Hoe meer grammage het katoen heeft, hoe dichter het geweven is en hoe dikker de kwaliteit van de stof. Voor katoenen draagtasjes heb je een prima kwaliteit wanneer er gekozen is voor 145 grams. Er zijn ook tasjes van rond de 100 grams echter leert onze ervaring dat je daar dwars doorheen kunt kijken.

Polyester
Polyester is een organische verbinding waarvan de moleculen bestaan uit een opeenvolging van soortgelijke of identieke delen die chemisch aan elkaar gekoppeld zijn. Deze verbinding wordt ook wel "polymeer" genoemd. Het textiel kan zowel geweven als gebreid zijn en voelt zacht aan. De eigenschappen van polyester is dat het licht van gewicht is, sterk maar ook rekbaar. Verder is het waterafstotend, ademend, krimpvrij, vormvast, goed te reinigen en snel te drogen. Polyester is in het algemeen niet bepaald een milieuvriendelijke stof, tijdens de productie is veel aardolie nodig en vergaat het ook erg langzaam, dit duurt namelijk zo'n 200 jaar. Wel is polyester vrij eenvoudig recyclebaar, zo kan het materiaal dus gemakkelijk meerdere levens hebben. Het drukken van polyester is in 1 kleur perfect rechtstreeks te zeefdrukken waardoor het drukproces goedkoop is. Bestaat je opdruk uit meerdere kleuren? Dan kan er niet rechtstreeks gedrukt worden doordat het materiaal niet tussen de verschillende drukkleuren door, gedroogd kan worden. Wil je toch graag meerdere opdrukkleuren? Kies dan voor transferdruk. De kwaliteit van polyester wordt uitgedrukt in zogenaamd "denier". Hoe meer "denier" hoe dikker de stof. Denk dus bijvoorbeeld aan 300D polyester of 600D polyester. Een promotie rugtasje is bijvoorbeeld geproduceerd uit 190T polyester en een dikke kwaliteit koeltas uit 600D polyester.

Nylon
Nylon begint als een vloeistof voorafgaand aan productie en wordt vervolgens mechanisch gesponnen en gedroogd tot individuele fibers. Deze worden daarna verbonden waardoor nylon ontstaat. Nylon is overigens sterker dan polyester. Nylon wordt in de meeste gevallen gebruikt voor kleding en niet zo vaak voor tassen. Een kenmerk van nylon is ook dat het bij hoge temperaturen snel smelt. Rechtstreeks drukken in zeefdruk is uitsluitend mogelijk met 1 opdrukkleur.

Non woven
Wil je goedkope rugzakjes en/of draagtassen? Dan kom je uit op non woven materiaal. Non woven materiaal, ook wel polyproyleen genoemd, wordt door onze fabrieken geproduceerd uit recycle plastic waardoor het een milieuvriendelijk karakter krijgt. Dat neemt niet weg dat ook non woven materiaal in het milieu langzaam afbreekt, echter kan het materiaal gewoonlijk ook wederom gerecyceled worden. De productie is vrij eenvoudig, plastic fibers worden thermisch, chemisch of of mechanisch gewoven. Het drukken van allerlei soorten non woven tasjes in 1 kleur is snel, eenvoudig en goedkoop te bewerkstelligen. In het geval van meerkleurendruk gaan wij per geval bekijken of er iets mogelijk is. Het is namelijk zo dat er tussen het drukken van de verschillende kleuren door, gedroogd moet worden. Is er sprake van een zogenaamd "sluitend" logo waarbij de verschillende kleuren aan elkaar vast zitten, dan is rechtstreeks drukken niet mogelijk en moet er gekozen worden voor een transfer. Is het logo niet sluitend? Dan is het in sommige gevallen wel mogelijk om goedkoop rechtstreeks te zeefdrukken. Neem contact op met 1 van onze specialisten.

Tassen bedrukken in eigen drukkerij

Zoals onze bedrijfsnaam "Bedrukken.nl" al doet vermoeden, drukken wij heel veel. Het drukken van relatiegeschenken waaronder tassen is onze passie en hier zijn wij goed in. Onze drukkerij telt maar liefst 5 zeefdruk carousels waarop wij vooral heel veel tasjes in alle soorten en maten drukken. Met ruim 30 jaar ervaring in de drukkerij weten wij precies waar wij over praten en kunnen wij waar maken wat wij beloven. Voorafgaand aan het drukken van jouw tasjes, krijg je altijd een gratis digitale drukproef van ons ter controle. Na akkoord nemen wij jouw tassen in productie.


Tassen snel en goedkoop geleverd

Tassen snel en goedkoop leveren is 1 ding, maar ook nog in een goede kwaliteit waardoor de klant het perfecte visitekaartje heeft, is een ander ding. Wij van Bedrukken.nl beheersen alle facetten van de keten die nodig is om waar te maken wat wij beloven. Met grote tassen voorraden in alle soorten en maten in combinatie met een eigen drukkerij en vele jaren ervaring zijn wij de perfecte partner om ook jouw spoedorders snel en goedkoop bij jou af te leveren. Wil je komen kijken in onze drukkerij? Je bent van harte welkom!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact