Filter
Categorie

Waaiers

Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Waaiers bedrukken

Sorteren op:

Waaiers bedrukken met logo

Waaiers bedrukken met logo snel en goedkoop doe je rechtstreeks bij dé specialist. Waaiers bedrukken wij van perfecte kwaliteit en kunnen we direct uit voorraad leveren. Liever voorafgaande van je bestelling een monster ontvangen? Dat is bij ons geen probleem. Indien gewenst verstrekken wij ook nog een gratis drukproef én je bent van harte welkom om te komen kijken hoe wij waaiers bedrukken. Waaiers bedrukken wij namelijk in onze eigen drukkerij. Waar enkel specialisten aan de slag gaan met jouw bestelling.

Waaiers bedrukken ter promotie

In de meeste gevallen laten onze klanten waaiers bedrukken ter promotie van zomerse evenementen. Denk hierbij aan de festivals waarbij mensen wel wat extra verkoeling kunnen gebruiken door het dansen en de warme zon. Maar wat je ook steeds vaker ziet zijn bedrukte waaiers op bruiloften want ook daar kunnen de temperaturen hoog oplopen. De waaiers bedrukt met de naam van de bruid en bruidegom in combinatie met de trouwdatum zorgt op de bruiloft voor verkoeling en is tegelijkertijd een mooie herinnering aan een prachtige dag.

Waaiers bedrukken goedkoop & snel

Waaiers bedrukken wij tegen de scherpste prijs en kunnen wij in sommige gevallen al binnen 72 uur leveren. Wil jij een spoedlevering waaiers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je alles over de mogelijkheden en onze druktechnieken. Heb je nog vragen over waaiers bedrukken, schroom dan ook niet om contact op te nemen.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact