Filter
Categorie

Waaiers

Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Waaiers bedrukken

Het is zo warm en er is geen zuchtje wind, dan biedt verkoeling van waaiers uitkomst en voor de slimme marketeers ook een kans om reclame te maken mits de waaiers bedrukt zijn met een logo uiteraard. Onze waaiers gaan de hele wereld over en zijn overal inzetbaar, of je nou naar een groot festival gaat of gewoonweg een origineel en functioneel cadeau wilt geven op een bruiloft. De bestverkochte waaiers zijn onze Easy Breezy-uitvoeringen, dit komt doordat deze uitvoering een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Wij kopen rechtstreeks bij de fabriek en kunnen daardoor goedkope waaiers leveren inclusief bedrukking. Het bedrukken van waaiers doen wij overigens in eigen drukkerij en hierdoor kun je ook goedkoop kleine aantallen bestellen. Advies? Bel ons op 0315-200010.

Extra groot drukoppervlak

Wij hebben speciale drukmachines die in de zomermaanden uitsluitend gebruikt worden om grote hoeveelheden waaiers te drukken met een logo. Deze machines zijn speciaal gefabriceerd zodat ze in staat zijn om waaiers extra groot te drukken en zodoende jouw logo direct bij iedereen in beeld komt. Wil je weten hoe jouw logo er uit komt te zien op bedrukte waaiers? Vraag dan gratis en vrijblijvend een drukproef aan.

Milieuvriendelijke optie? Kies voor de bamboewaaier!

Niet alleen stijlvol maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn onze bamboewaaiers. Bamboe is een natuurproduct en over bamboe is ook bekend dat het hard groeit waardoor bamboevelden binnen een hele korte periode weer helemaal vol staan. Onze bamboewaaiers passen daardoor uitstekend bij bedrijven, bruiloften en festivals met een bepaalde uitstraling voor ogen. Neem daarbij mee dat onze drukinkten op waterbasis zijn en je hebt een origineel groen relatiegeschenk in handen.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact