Zonnebril Sport
  • Zonnebril Sport, Zonnebril Sport zwart
  • Zonnebril Sport, Zonnebril Sport zwart

Product (tijdelijk) niet leverbaar

Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar. In onderstaande categorie vind je soortgelijke producten.

Meer in Zonnebrillen

Zonnebril Sport

Deze sportieve zonnebril heeft een stoere uitstraling en beschikt over UV-beschermende glazen. De pootjes van deze bril zijn te bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan waardoor het een perfect relatiegeschenk wordt. Een brillenhoes is optioneel bij te bestellen.

Met UV-bescherming

Of je nu op het strand ligt of lekker aan het skiën bent, deze zonnebril komt in beide gevallen heel goed van pas. Deze stoere bril is immers uitgerust met UV-beschermende glazen. Hierdoor zijn je ogen goed beschermd tegen het felle zonlicht. Daarnaast is deze zonnebril ook nog eens erg trendy. Hij is strak afgewerkt en hiermee wordt een stoere look gecreëerd. Deze zonnebril is te verkrijgen in het zwart en kan op de pootjes bedrukt worden met jouw bedrijfsnaam of logo.

Snelle leveringen lage prijzen

Bij Bedrukken.nl gaan snelle leveringen en lage prijzen hand in hand met elkaar. Zoals bekend drukken wij alle zonnebrillen in onze eigen moderne drukfaciliteit in Nederland waardoor wij snel en goedkoop kunnen schakelen. Ook kopen wij onze zonnebrillen op grote schaal in waardoor wij gigantische prijsvoordelen krijgen. Dit voordeel geven wij direct door aan onze eindklanten.


  • Artikelnr.
  • :
  • MO-100334Voorheen 10-KC5909
Nu Jij Facebook Twitter Linked IN

Productrecensies

Er zijn nog geen recensies voor dit product beschikbaar. Plaats uw recensie