Af en toe spieken op school

Af en toe spieken op school

Het is voor je wellicht al weer een behoorlijke tijd geleden, maar denk je eens even terug aan je schooltijd. Eerst ging je naar de basisschool, wat nog relatief onschuldig was en waar je behalve de basis van taal en rekenen ook vooral leerde om met je vriendjes en vriendinnetjes op een fijne manier samen te spelen en te werken. In de laatste jaren ging het er steeds serieuzer aan toe en kreeg je ook al wat huiswerk. Daarna volgde voor de meesten onder ons de middelbare school. Dat werd weer een stapje moeilijker en je moest nu ook veel meer thuis leren als voorbereiding op toetsen. Hoewel we allemaal waarschijnlijk goed ons best deden alles zo goed mogelijk te leren, zal iedereen ook wel eens een keertje hebben geprobeerd te spieken. Dat was best spannend, want het was natuurlijk niet de bedoeling dat de leraar je zou betrappen. Bedrukken.nl heeft in haar assortiment veel artikelen voor schoolgaande kinderen en jongeren die hen af en toe ook een beetje kunnen helpen met spieken.

Als je spullen tijdens de toets op je tafel mochten blijven staan, was het relatief makkelijk om te spieken. Je kon dan immers een klein briefje in je bedrukte etui stoppen met wat moeilijke woorden of berekeningen erop. Ook een bedrukte drinkbeker op tafel was altijd handig. Niet alleen kon je daar een klein briefje op plakken, je kon je er ook een beetje achter verschuilen als je stiekem bij je vriendje op zijn papier keek wat hij als antwoord had gegeven. Ook andere kantoorartikelen als agenda’s konden uitkomst bieden bij het spieken. Deze artikelen heeft Bedrukken.nl in haar assortiment om ook de huidige schooljeugd een beetje tegemoet te komen. Je kunt alle relatiegeschenken laten bedrukken met je logo, slogan of iedere andere gewenste tekst.

Er waren ook leraren die wilden dat je al je spullen van tafel haalde. Dat maakte het spieken een stukje ingewikkelder, maar niet onmogelijk. Een bekende truc was bijvoorbeeld een papiertje op te rollen en in je bedrukte pen te stoppen met de tekst naar de buitenkant, zodat die precies leesbaar was in het doorzichtige gedeelte van de pen. Op het ondoorzichtige gedeelte past natuurlijk nog prima uw slogan! Soms werden pennensets of schrijfsets nog wel toegestaan op tafel. En bij wiskunde mocht bijvoorbeeld wel vaak een liniaal op tafel blijven liggen. De jongere generaties onder ons hadden het bij wiskunde de laatste jaren sowieso iets makkelijker, omdat er veel informatie in de nieuwe rekenmachines in te voeren was. Er waren zelfs leraren die dat wisten en het daarom zelf maar alvast aanraadden om er een aantal formules in op te slaan. Mocht er echt helemaal niets meer op tafel blijven staan? Dan kon altijd nog een briefje in de bedrukte rugzak worden gestopt en bovenop de boeken worden gelegd, zodat het aan de zijkant van de tafel nog enigszins zichtbaar was. Ook al deze artikelen kan je vanzelfsprekend bij Bedrukken.nl bestellen.

Wil je de kinderen van je zakenrelaties een handje helpen? Kijk dan snel in ons assortiment naar alle bedrukte schoolartikelen die verkrijgbaar zijn. (En natuurlijk niet omdat we het spieken willen aanmoedigen.)

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.