Filter
Categorie Agenda's Filters
Prijs:
€0 €0

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Kan ik agenda’s bedrukken met logo?

Agenda’s bedrukken we naar wens voor je. Een agenda kan bedrukt worden met een tekst, logo of bedrijfsnaam. Een agenda is tijdloos omdat er altijd afspraken zijn die opgeschreven moeten worden. Ook is een bedrukte agenda een prima manier om reclame mee te maken namens je bedrijf. Een agenda bedrukken wij middels tampondruk in de door jou opgegeven drukkleuren voor een optimale uitdraging van het logo. Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek foliedruk, wat een fraai en glimmend effect geeft. De beschikbare kleuren zijn in dat geval zilver en goud.

Agenda's bedrukken wij in onze eigen drukkerij, zo beschikken we over tal van druktechnieken. Geheel in de 'klassieke' stijl kun je ook kiezen voor een blinddruk waarbij jouw logo als het ware in de agenda gestanst wordt. Voorafgaand aan het drukproces krijg je altijd een drukvoorstel ter controle. Ook kunnen onze medewerkers bij vragen over agenda's bedrukken je uitstekend adviseren over de druktechniek die het beste bij jou past.

Een mooie business agenda voor je zakelijke relaties? Kies dan voor de zakagenda Pointer Luma. Niet alleen is de taalaanduiding van de agenda Nederlands; de zakagenda is maar liefst 6-talig. Deze agenda 6talig heeft 128 pagina’s en een liggende lay-out. Kies voor een bedrukking in max. 4 kleuren. De minimale afname is 25 stuks. Een kleine oplage bestellen? In overleg sturen we je een prijsopgave. De beschikbare kleuren van de agenda zijn zwart, bordeaux, blauw en groen.

Bedrukte agenda’s met logo of tekst

Zorg voor een grotere naamsbekendheid en laat agenda's bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Deel deze bedrukte agenda's uit aan relaties, klanten of collega's. Deze functionele relatiegeschenken toveren zonder twijfel een lach op het gezicht van de ontvanger. Een agenda is namelijk altijd bruikbaar.

Agenda's bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen we goedkoop en snel leveren. Daarnaast kunnen we de kwaliteit van jouw bedrukking garanderen, dit omdat wij kwaliteitscontroles uit kunnen voeren. Jouw gekozen agenda's bedrukken we met veel zorg, enkel drukkers met jarenlange ervaring gaan met jouw geschenken aan de slag. Twijfel niet langer en maak keuze uit een agenda die bij jouw huisstijl past.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Nadat we de offerte aanvraag hebben ontvangen, stellen we een offerte en een gratis digitale drukproef op. De drukproef sturen we je toe, zodat je vooraf weet hoe de agenda met bedrukking eruit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met de drukproef starten wij met de bedrukking van de agenda’s.

Bedrukte agenda’s in combinatie met eco pennen zijn mooie relatiegeschenken. Denk hierbij aan metalen pennen, luxe pennen, eco pennen en multifunctionele pennen. Pennen bedrukken of graveren we naar wens.

Contact

Heb je vragen over agenda’s bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals traditionele paraplus, sleutelhangers met lampje, eco tassen en activity trackers bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen