Filter
Categorie Agenda's Filters
Prijs:
€1 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Agenda's bedrukken

Sorteren op:

Agenda's bedrukken met logo

Een agenda is tijdloos omdat er altijd afspraken zijn die opgeschreven moeten worden. Ook is een bedrukte agenda een prima manier om reclame mee te maken namens je bedrijf. Agenda's bedrukken wij middels tampondruk in de door jou opgegeven drukkleuren voor een optimale uitdraging van het logo. Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek foliedruk, wat een fraai en glimmend effect geeft. De beschikbare kleuren zijn in dat geval zilver en goud.

Agenda's bedrukken wij in onze eigen drukkerij, zo beschikken we over tal van druktechnieken. Geheel in de 'klassieke' stijl kun je ook kiezen voor een blinddruk waarbij jouw logo als het ware in de agenda gestanst wordt. Voorafgaand aan het drukproces krijg je altijd een drukvoorstel ter controle. Ook kunnen onze medewerkers bij vrgen over agenda's bedrukken je uitstekend adviseren over de druktechniek die het beste bij jou past.

Naast agenda's bedrukken we ook:

Agenda's bedrukken ter promotie

Zorg voor een grotere naamsbekendheid en laat agenda's bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Deel deze bedrukte agenda's uit aan relaties, klanten of collega's. Deze functionele relatiegeschenken toveren zonder twijfel een lach op het gezicht van de ontvanger. Een agenda is namelijk altijd erg bruikbaar.

Agenda's bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen we goedkoop en snel leveren. Daarnaast kunnen we de kwaliteit van jouw bedrukking garanderen, dit omdat wij kwaliteitscontroles uit kunnen voeren. Jouw gekozen agenda's bedrukken we met veel zorg, enkel drukkers met jarenlange ervaring gaan met jouw geschenken aan de slag. Twijfel niet langer en maak keuze uit een agenda die bij jouw huisstijl past.

Nadat je een offerte hebt aangevraagd ontvang je van ons een gratis drukvoorstel. Dit is een schets waar het logo op de gekozen agenda te zien is. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Na akkoord gaan we de agenda's bedrukken. Indien je nog vragen hebt omtrent agenda's bedrukken dan vernemen wij deze graag. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact