Filter
Categorie Automatische paraplu's Filters
Prijs:
€2 €16

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Automatische paraplu's bedrukken

Het praktische aspect van automatische paraplu's is dat je ze niet handmatig hoeft te openen zoals de manuele versies. Met een eenvoudige druk op de knop kun je ze openen, waardoor men zich in een mum van tijd en op een efficiënte manier kan beschermen tegen de regen. De meeste automatische paraplu's beschikken over 8 segmenten, die allemaal bedrukt kunnen worden met een logo. Wil jij je naamsbekendheid verhogen? Laat dan automatische paraplu's bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Als je wilt overgaan tot bestellen, dan is dit zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Voorafgaand verstrekken wij altijd een drukvoorstel ter controle.

Sorteren op:

Automatische paraplu's bedrukken als relatiegeschenk

Automatische paraplu's bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse automatische paraplu's, deze kunnen wij personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot je naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten.

Automatische paraplu's bedrukken met logo

Automatische paraplu's bedrukken we in eigen drukkerij en worden snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling, sturen wij een gratis drukvoorstel waarop een schets staat van de door jou bestelde paraplu. Heb je nog vragen over automatische paraplu's bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten.

Contact over automatische paraplu's bedrukken

Als je meer wil weten over automatische paraplu's bedrukken, dan raden we aan contact met ons op te nemen. Dat kan per mail op [email protected] en telefonisch op +31 315 - 200 010. Wij helpen je graag met alle informatie rondom het hele proces van automatische paraplu's bedrukken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact