Filter
Categorie Badeenden Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Badeendjes bedrukken

Sorteren op:

Badeendjes bedrukken met logo

Nooit meer eenzaam in bad met dank aan de badeendjes van bedrukken.nl. badeendjes bedrukken is een vak apart omdat het materiaal in de meeste gevallen rubber is. Rubber dient eerst voorbehandeld te worden met een speciale substantie zodat de bedrukking uiteindelijk optimaal zal gaan hechten. Vervolgens worden de badeendjes stuk voor stuk bedrukt middels tampondruk.

De populariteit van badeendjes is de afgelopen jaren flink toegenomen en blijft groeien. Het is al lang niet meer alleen een kinderspeeltje voor in bad. Kinderen zijn er nog steeds dol op en voor hen is dit dan ook zeker een leuk relatiegeschenk. Maar ook volwassen mensen worden vrolijk van deze leuke badeendjes. Veel mensen sparen ze en stallen thuis hun collectie uit. Ook hebben veel mensen er wel een of twee in de badkamer staan om deze een beetje op te vrolijken. Hier slagen ze altijd in, want echt iedereen z’n humeur zal opfleuren van deze leuke eendjes.


Badeendjes bedrukken ter promotie

De badeendjes bedrukken we met je logo of reclametekst. Hierdoor zullen ze, als je ze uitdeelt als relatiegeschenk, je logo duidelijk uitstralen waardoor deze niet vergeten zal worden. Doordat de badeendjes een breed publiek aanspreken zijn ze ook breed inzetbaar als relatiegeschenk. Het kan leuk zijn om ze weg te geven bij je sauna of sportschool. Of om ze op beurzen uit te delen. Ook is het een leuke aanvulling voor andere relatiegeschenken. Ze zijn bijvoorbeeld erg goed te combineren met handdoeken of verzorgingsproducten. Met badeendjes erbij springt je relatiegeschenk nog meer in het oog en ziet het er een stuk vrolijker uit.

Voor een vrolijk relatiegeschenk voor iedere gelegenheid en voor een brede doelgroep kies je dus voor een van de leuke badeendjes. Zowel kinderen als volwassenen zullen er dol op zijn. Je zal hen dan ook zeker blij maken met zo’n leuk eendje. Indien je nog vragen hebt over badeendjes bedrukken neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact