Badhanddoeken

Badhanddoeken zijn niet alleen alledaagse benodigdheden, maar ook gewaardeerde relatiegeschenken die luxe en comfort bieden aan ontvangers. Of het nu is om 's ochtends na een verfrissende douche af te drogen of om je 's avonds op te frissen voor een diner of zakelijke afspraak, een zachte en absorberende badhanddoek is altijd welkom. Door badhanddoeken te bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap, creëer je niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een effectieve manier om je merk te promoten.

Het schenken van bedrukte badhanddoeken laat zien dat je om je relaties geeft en bereid bent om ze te voorzien van hoogwaardige en bruikbare items die hun dagelijks leven verrijken. Bovendien bieden badhanddoeken een groot drukoppervlak, waardoor je boodschap opvallend en goed zichtbaar is. Of je ze nu weggeeft aan klanten, medewerkers of partners, bedrukte badhanddoeken zijn een doeltreffende manier om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op om je opties te bespreken en je gepersonaliseerde badhanddoeken te bestellen.

1 artikel

1 artikel

Badhanddoeken borduren

Het borduren van badhanddoeken vereist een specifiek proces dat zorgvuldig wordt uitgevoerd om hoogwaardige resultaten te garanderen. Hier is een overzicht van hoe badhanddoeken typisch worden geborduurd:

 1. Voorbereiding van het ontwerp: Het begint met het voorbereiden van het ontwerp dat op de badhanddoek zal worden geborduurd. Dit kan een bedrijfslogo, een naam of een ander ontwerp zijn. Het ontwerp wordt gedigitaliseerd en omgezet in een bestand dat de borduurmachine kan lezen.

 2. Plaatsing van de handdoek: De badhanddoek wordt op een borduurraam geplaatst, dat de stof stevig op zijn plaats houdt tijdens het borduurproces. Het raam wordt vervolgens in de borduurmachine geplaatst.

 3. Borduurgaren kiezen: Het juiste borduurgaren wordt gekozen op basis van de kleur en het materiaal van de badhanddoek, evenals het gewenste resultaat. Er wordt rekening gehouden met factoren zoals kleurechtheid en duurzaamheid.

 4. Borduurmachine instellen: De borduurmachine wordt ingesteld met het gekozen ontwerp en de geselecteerde borduurgaren. De machine wordt geprogrammeerd om het ontwerp nauwkeurig op de badhanddoek te borduren.

 5. Borduren: Zodra alles is ingesteld, begint de borduurmachine met het borduren van het ontwerp op de badhanddoek. Het borduurproces kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van de handdoek.

 6. Kwaliteitscontrole: Na het borduren wordt de badhanddoek gecontroleerd op eventuele onvolkomenheden of fouten in het ontwerp. Eventuele correcties worden aangebracht voordat de handdoek wordt vrijgegeven voor verdere verwerking.

Criteria

Bij het bestellen van badhanddoeken zijn er verschillende factoren waar je op kunt letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 1. Materiaal: Kies voor badhanddoeken van hoogwaardig materiaal zoals katoen of bamboe. Deze materialen zijn zacht, absorberend en duurzaam, waardoor ze comfort bieden en lang meegaan.

 2. Gewicht: Let op het gewicht van de handdoeken, uitgedrukt in gram per vierkante meter (g/m²). Hoe hoger het gewicht, hoe dikker en luxueuzer de handdoek zal aanvoelen. Voor een luxe gevoel kun je kiezen voor handdoeken met een hoger gewicht, bijvoorbeeld 500 g/m² of meer.

 3. Afmetingen: Controleer de afmetingen van de handdoeken om ervoor te zorgen dat ze aan je behoeften voldoen. Standaardafmetingen voor badhanddoeken zijn ongeveer 70x140 cm, maar je kunt ook kiezen voor grotere of kleinere maten, afhankelijk van je voorkeur.

 4. Kleur en ontwerp: Overweeg welke kleuren en ontwerpen het beste bij je stijl en interieur passen. Kies voor tijdloze kleuren zoals wit, grijs of navy voor een klassieke uitstraling, of ga voor levendige kleuren en patronen voor een speelse look.

 5. Personalisatie: Als je de handdoeken wilt personaliseren met een logo, naam of tekst, zorg er dan voor dat je een drukkerij of borduurbedrijf kiest dat hoogwaardige personalisatiediensten biedt. Zorg ervoor dat het ontwerp goed past bij de handdoeken en dat de personalisatie duurzaam en van hoge kwaliteit is.

 6. Prijs en kwaliteit: Vergelijk prijzen en kwaliteit tussen verschillende merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat je waar voor je geld krijgt. Let op eventuele aanbiedingen of kortingen, maar vergeet niet de kwaliteit van de handdoeken zelf te beoordelen.

Door rekening te houden met deze factoren kun je de beste badhanddoeken vinden die aan jouw behoeften en voorkeuren voldoen.

Hoe worden badhanddoeken bedrukt?

Het borduren van badhanddoeken doen wij in onze eigen drukkerij, waar onze drukkers de beschikking hebben over geavanceerde machines om de mooiste borduringen mee te maken. Een borduring op een badhanddoek is erg stijlvol en blijft bovendien intact na het wassen in de wasmachine. Wil je ook eens van dichtbij bekijken hoe wij de handdoeken borduren? Neem dan gerust eens een kijkje in onze drukkerij, waar we graag een rondleiding geven. Het is eveneens mogelijk om een sample te ontvangen van een badhanddoek, zodat je goed kunt oordelen over de kwaliteit van het product. Heb je eenmaal een keuze gemaakt uit het brede assortiment, dan ontvangen wij graag nog de kleur opdruk en de soort bedrukking (denk aan een naam, logo of tekst). Na jouw akkoord op het gratis digitale drukvoorstel gaan we aan de slag met de borduring. Voor vragen over handdoeken bedrukken, kun je contact met ons opnemen, +31 315 – 200 010 of [email protected].

Certificeringen

Voor handdoeken van katoen zijn er verschillende certificeringen die de kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van het materiaal kunnen aantonen. Enkele van de meest erkende certificeringen zijn:

 1. Oeko-Tex Standard 100: Dit is een wereldwijd erkende certificering die aangeeft dat het textielproduct geen schadelijke stoffen bevat die een risico vormen voor de gezondheid van de gebruiker. Producten met dit label zijn getest op meer dan 100 schadelijke stoffen.

 2. Global Organic Textile Standard (GOTS): Deze certificering richt zich op biologisch geteelde vezels, zoals biologisch katoen. Het garandeert dat het product voldoet aan strikte milieunormen tijdens de productie, verwerking, verpakking, etikettering, handel en distributie van het textiel.

 3. Fairtrade-certificering: Dit label geeft aan dat de katoenboeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten, evenals sociale en milieustandaarden naleven. Het stimuleert eerlijke handelspraktijken en duurzame ontwikkeling in de katoenteelt.

 4. Better Cotton Initiative (BCI): BCI is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van de wereldwijde katoenproductie door middel van duurzamere landbouwpraktijken. Producten met het BCI-label zijn afkomstig van boeren die zijn getraind in het gebruik van meer duurzame methoden.

Het controleren van deze certificeringen op katoenen handdoeken kan helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor producten die voldoen aan bepaalde normen voor kwaliteit, ethiek en duurzaamheid.

Laden...