Filter
Categorie Badsets Filters
Prijs:
€0 €0

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Badsets bedrukken met logo

Na een hectische dag op het werk of een uitputtende middag op de sportschool is er niets dat meer ontspant dan een heerlijk lang bad. Het warme water stimuleert je om lekker onderuit te zakken en alle spanningen van je af te laten glijden. Natuurlijk is een dergelijke zelfverwenning pas echt compleet met luxe badsets. Immers, er zijn talloze accessoires die het badderen een stuk aangenamer kunnen maken. Badsets bedrukken wij met logo of tekst in onze eigen drukkerij.

Heb je wel eens overwogen om badsets weg te geven als relatiegeschenk? Badsets bedrukken met logo zijn een origineel en leuk welkomscadeau. De bedrukking zal ervoor zorgen dat jouw relaties tot in de badkamer worden herinnerd aan jouw bedrijf. Dit is een subtiele, goede manier van promotie die jouw bedrijf vast en zeker ten goede zal komen.


Badsets bedrukken als relatiegeschenk

Zoek je mooie badsets voor jouw relaties? Blader dan eens door het brede aanbod van bedrukken.nl. Je vindt er badsets in alle soorten en maten. Zo kun jij je zakelijke contacten bijvoorbeeld blij maken met een wellness set. Het is maar net welke badsets je het beste vindt passen bij jouw relaties.

Heb je eenmaal besloten welke badsets jouw relatiegeschenk wordt, dan kun je de afhandeling van jouw bestelling met een gerust hart overlaten aan bedrukken.nl. Een prima kwaliteit van het product en een goede service staan voorop. bedrukken.nl zorgt ervoor dat je straks net zo tevreden bent met jouw bedrukte geschenk als jouw relaties! Heb je nog vragen over badsets bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact