Filter
Categorie Badstof Filters
Prijs:
€0 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Badstof borduren

Sorteren op:

Badstof borduren met logo

Als groothandel hebben wij diverse artikelen van badstof op voorraad waaronder badjassen, handdoeken en badhanddoeken. Dergelijke artikelen zijn populaire relatiegeschenken en zijn uiteraard te personaliseren met logo of reclametekst. De meeste artikelen van badstof zijn hoogpolig, waardoor de meest gangbare druktechnieken niet geschikt zijn. De inkt komt immers op de hoogpolige draadjes, wat een slecht resultaat geeft. Wij raden dan ook aan om bij badstof producten te kiezen voor een transferdruk of een borduring. Badstof borduren is eigenlijk het steken van je logo met een naald en draad tot er een oppervlak ontstaat die herkenbaar is als je logo. Borduurprijzen zijn altijd afhankelijk van het aantal steken. Een volvlak logo is immers veel meer werk dan een outline logootje.

Niets is zo fijn als die luxe ervaring van het aandoen van een heerlijk zachte badjas na een verfrissend bad. En wat is er voor jou als bedrijf nou fijner, dan wanneer iemand die comfortabele ervaring ervaart in een badjas die jij cadeau hebt gedaan? Laat de badstof borduren met jouw logo, dan komt die goede ervaring van twee kanten. Enerzijds van je zakenrelatie die de badjas draagt en anderzijds van jouw kant, omdat je het bedrijf op een ongelofelijk positieve wijze profileert. Dubbele winst!

Of het nu op het strand of op de sportschool is, iedereen zal zich bewust zijn van het gegeven relatiecadeau. Vergeet niet bedrukte slippers te bestellen. Heb je nog vragen over badstof borduren? Neem dan contact op met onze specialisten. Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan van je gewenste product.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact