Filter
Categorie Barbecue Filters
Prijs:
€1 €37

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Barbecue relatiegeschenken bedrukken

Sorteren op:

Barbecue relatiegeschenken bedrukken met logo

In de categorie 'barbecue' vallen allerlei artikelen die gerelateerd zijn aan heerlijk barbecueën in de buitenlucht. Van originele BBQ tot barbecuesets. Wil je barbecue relatiegeschenken bedrukken met logo of bedrijfsnaam dan ben je bij bedrukken.nl aan het juiste adres. Aangezien artikelen voor de barbecue in de meeste gevallen van staal zijn en er hoge temperaturen mee gemoeid zijn, is de beste optie om te personaliseren een krasvaste lasergravering. Wij beschikken over een eigen lasergraveermachine die speciaal geschikt is voor het graveren van metalen artikelen zoals barbecuesets, barbecue tangen en uiteraard de koffers met barbecueaccessoires aan de binnenzijde.

Textiel producten zoals schorten worden gedrukt middels zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van het aantal drukkleuren en de oplage. Alle barbecue relatiegeschenken bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij.

Door de jaren heen is de barbecue onmisbaar geworden in nagenoeg ieder huishouden. Of het nu met vrienden en familie is of gewoon met zijn tweeën. Bijna iedereen kruipt van tijd tot tijd achter de barbecue met de nodige ingrediënten om niet alleen een lekker, maar ook een beetje een feestelijk maal te bereiden. Het vervolgens samen opeten van al dat lekkers zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid. En tegenwoordig beperken de barbecuedagen zich niet langer tot verjaardagen en feesten. Want vandaag de dag toveren we de barbecue regelmatig tevoorschijn; gewoon omdat we zin hebben in wat gezelligheid en het een stuk gezelliger is dan koken in de keuken. Zorg ervoor dat jij zichtbaar bent op al die momenten en laat barbecue relatiegeschenken bedrukken bij bedrukken.nl.


Barbecue relatiegeschenken bedrukken ter promotie

Vind je een hele barbecue iets te groot als relatiegeschenk? Dan kun je er ook voor kiezen om de benodigde accessoires cadeau te doen aan je zakelijke contacten.

de mogelijkheden zijn groot. Van een enkele ovenhandschoen tot een gehele barbecueset met alles erop en eraan; bij bedrukken.nl vind je ongetwijfeld het relatiegeschenk dat het beste bij je bedrijf past.

Ben je tot een besluit gekomen? Dan kun je aangeven welk logo er op het relatiegeschenk moet komen te staan. bedrukken.nl zorgt vervolgens voor een snelle afhandeling en een goede service. En natuurlijk mag je ook rekenen op een prima kwaliteit van het product. Zodat het cadeau niet alleen snel bij je relaties wordt afgeleverd, maar ook lang meegaat. Heb je nog vragen over barbecue relatiegeschenken bedrukken? Stel deze dan vrijblijvend aan onze specialisten via 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact